Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Neonode på trapperne

Ny Neonode på trapperne

Udskydelse på udskydelse, det var historien for den første generation af den svenskproducerede Neonode. Nu vil de på 3GSM messen præsentere en ny enhed.

Folk som har interesseret sig for mobiltelefoner i mere end et par år, kender sandsynligvis navnet Neonode.
Den svenske mobilproducent gjorde sig bemærket helt tilbage i år 2002 hvor de præsenterede en – den gang – meget revolutionerende telefonmodel kaldet Neonode N1.

Hvis man kender navnet Neonode, så kender man højst sandsynligt også til de fæle forsinkelser N1 modellen blev udsat for. Modellen skulle have været på markedet i 2002, men så først lyset på hylderne i 2004.

Det siger jo sig selv at en telefon som har været udsat gang på gang i to år, ikke er så revolutionerende mere. Og selskabet solgte bestemt heller ikke de telefoner de kunne håbe på, men nu lader det til at de vil forsøge igen.

Tilbage i 2005 verserede der rygter om en nye Neonode, denne gang med WLAN, måske er det denne model som vi snart får at se.
Indtil videre må vi vente og se, Neonode har bekendtgjort at de præsenterer modellen på 3GSM messen i Barcelona i næste måned. Ifølge dem skal vi se noget verden aldrig har set før.

Selv om forventningerne ikke er så store, så bliver det spændende at se om den nye Neonode faktisk bliver så revolutionerende som der loves.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies