Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Nintendo NX-konsol i butikkerne til marts næste år

Ny Nintendo NX-konsol i butikkerne til marts næste år

Rygterne har svirret i luften i over et år om en ny Nintendo NX-konsol. Nu bekræfter Nintendo selv eksistensen af den og afslører lanceringstidspunktet.

Nintendos konsoller gennem tiden ser vidt forskellige ud, og det er derfor svært at sige, hvordan Nintendo NX bliver.
Nintendos konsoller gennem tiden ser vidt forskellige ud, og det er derfor svært at sige, hvordan Nintendo NX bliver.

Der kan roligt siges at have været megen mystik om det næste produkt fra Nintendo, som står bag et væld af ikoniske spillekonsoller og ikke mindst spilserier. Forventningerne til Nintendos næste store satsning er derfor skyhøje, men det er uden egentligt at vide, hvad produktet bliver for et.

Nintendo har, lige som mange andre virksomheder, netop offentliggjort kvartalregnskab. Ud over selve regnskabet i dokumentet er et afsnit om fremtidsudsigterne blevet spottet, hvori der står:

"Nintendo er lige nu ved at udvikle en spilplatform under dæknavnet ”NX” med et splinternyt koncept til vores dedikerede forretning inden for videospilsplatforme. NX udgives globalt i marts 2017.”

Læs også:  Avis: Næste Nintendo-konsol får Android som styresystem

Selv om det endnu er helt uklart, hvad Nintendo NX bliver for en konsol, mener avisen Wall Street Journal at vide, at der er tale om en konsol med ”førende specifikationer i industrien”, som vil bestå af både bærbare og stationære supplerende komponenter.

Det er dog generelt endnu for tidligt at sige noget definitivt om Nintendo NX, men det lyder bestemt som noget, der er værd at holde et vågent øje med. Indtil da er det blot at væbne sig med tålmodighed omkring 10 måneder endnu.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies