Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny OnePlus 5 info: får væsentligt større batteri

Ny OnePlus 5 info: får væsentligt større batteri

Et nyt flagskib fra OnePlus er under opsejling. Nu dukker rygter om et større batteri op.

Foto: PCPOP.com

Selskabet med de selvudnævnte ’flagskibsdræbere’ er ved at kridte banen op til en ny topmodel: Oneplus 5. Den skal afløse de nuværende OnePlus 3 og 3T modeller, hvor navnet OnePlus 4 synes at blive sprunget over da 4-tallet i hjemlandet Kina har negative konnotationer.

Tidligere lød det, at OnePlus 5 ville få et batteri med 3.000 mAh ombord, det tal bliver nu opjusteret ifølge Kumamoto Technology, en kinesisk kilde på det sociale medie Weibo.

OnePlus 5 vil i stedet få et 3.600 mAh stort batteri - hvilket vil give 6 procent mere strøm end det der i dag findes i OnePlus 3T.

Kilden bekræfter samtidig verserende rygter om et dobbeltkamera til OnePlus 5. Det stemmer overens med tidligere lækkede fotos af mobilen, hvor to optiker kan ses på bagsiden af telefonen. Lækkede fotos taget med mobilen indikerer her, at kameraopløsningen bliver på 14 megapixel.

Læs også:  OnePlus-chef poster den første teaser for OnePlus 5

På teknikfronten, synes OnePlus at være ligeså velekviperet som tidligere modeller. Her bliver det Qualcomms nyeste og stærkeste Snapdragon 835 chip der skal drive telefonen frem ledsaget af hele 8GB RAM.

Den endelige lancering er flere steder blevet nævnt til at foregå omkring slutningen af juni måned - omtrent et år efter OnePlus 3 og dennes lancering i juni 2016.

Se også:  Her er de første fotos taget med OnePlus 5

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies