Ny OnePlus One opdatering ruller ud

OnePlus One ejere kan se frem til en ny opdatering fra CyenogenMod i nærmeste fremtid, den fikser nogle ganske ubehagelige problemer.

Ny OnePlus One opdatering ruller ud

Et nyt build af CyanogenMod 11S til OnePlus er nu blevet klar, OnePlus har lidt af nogle uheldige problemer den sidste tid, nogle problemer som ingen moderne telefon skulle have, Jeg har ikke selv oplevet alle problemerne (heldigvis), men nu er der lys for enden af tunnelen.

Her er en liste over de problemer som bliver fikset:

– SSLv3 POODLE sikkerheds problem
– Opdateret firmware til trykskærmen
– Hukommelses problem som skaber problemer med skærmindtastning
– Generel ustabilitet og et problem som forårsagede tilfældige genstart
– WiFi og modem nedbrud
– Problem med filsystem
– Problem med sort bar
– Problem med korruption af partition

Det er en ganske velvoksen liste af fejl der rettes, nogle problemer er naturligvis værre end andre, min trykskærm har været meget drilsk hvilket har resulteret i at jeg har skulle genstarte telefonen noget oftere end jeg er vant til.

Andre har ikke været så heldige, problemet med korruption af en partition har den uheldige effekt, at telefonen hænger i et boot loop, og selv om der har været guides til at afhjælpe problemet rundt omkring på nettet, så er det noget uheldigt.

Også den sorte bar er en meget uheldig fejl, den kommer til udtryk ved en søjle af sorte eller korrupte pixels ned igennem telefonen, billedet er taget fra fejlrapporten, en sådan fejl ville sandsynligvis ødelægge min dag.

Men der skulle altså være håb forude, jeg har ikke selv modtaget opdateringen (44S baseret på CM11S) endnu, hvilket skyldes regionale forskelle, men hold øje med den i de kommende dage.

Kilde: Android Police