Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny opdatering af Moodagent

Ny opdatering af Moodagent

Nu bliver musikapplikationen Moodagent til iPhone opdateret. I den nye version får du anbefalinger til nyt musik og mulighed for at købe det, direkte fra applikationen.

Den populære musikapplikation Moodagent til iPhone er blevet opdateret, og har fået nye funktioner.

I Moodagent 3.0 får du blandt andet anbefalinger til nyt musik, ud fra det nummer du hører. Det musik, der bliver foreslået, er afstemt dit humør og din egen musiksamling, men også din placering.

Hører du for eksempel Lady Gaga i New York vil du få forslag, der matcher den amerikanske musiksmag, mens man vil få anbefalet et k-pop-hit, hvis man hører Gaga i Korea.

Musikanbefalingerne bruger kataloget fra iTunes Store, hvor det er muligt at høre 30 sekunder af hvert nummer, inden man køber. Det er derefter muligt at købe og hente sangen ned, direkte på mobilen.

Musik efter humør

Ideen med Moodagent-applikationen er, at brugeren får en playliste skræddersyet ud fra musiksamlingen, tilpasset brugerens aktuelle humør. Man angiver humør ved at indstille på fem forskellige parametre.

Den danske musik-app er ifølge virksomheden bag, Syntonetic, verdens mest populære applikation til at lave playlister.

Moodagent 3.0 er tilgængelig, som betalt mobilapplikation til iPhone fra den 5. april 2011, og vil i nærmeste fremtid blive fulgt af en gratis prøve-version.

Betalingsversionen koster 30 kroner i App Store.

Desuden frigives versioner til Nokia, Android og BlackBerry i de kommende uger. 

Vi har prøvet Moodagent 3.0

Vi har fået en lille preview på Moodagent, og derfor haft muligheden for at se nærmere på de nye features.

Jeg synes rigtig godt om den feature, som gør man kan vælge at "udelukke" numre eller artister på playlister. Selvom man har bunker af julemusik på mobiltelefonen, kan det i sommermånederne være rart de ikke spilles - uden det er nødvendigt at slette dem på telefonen.

Det er også blevet nemmere at "styre humøret" - da man nu kan slukke helt for f.eks. happy og tempo "mood'et", hvis man slet ikke ønsker disse medregnes.

Derfor er denne opdatering også en "must have" for dig, som tidligere har syntes godt om Moodagent. Har det været godt før - så er det blevet fantastisk nu.

Eneste minus jeg lige nu kan finde - er man max kan få 100 sange på en playliste. Så er der 274 sange i dit bibliotek, som matcher det valgte "mood" - ja så er det altså stadig kun 100 der kommer på playlisten.

Se indslaget nedenfor, hvordan Moodagent blev til:

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies