Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny opdatering af TomTom app til iPhone

Ny opdatering af TomTom app til iPhone

TomTom app til iPhone rammer version 1.5, man får en hurtigere og mere responsiv navigationsoplevelse, samt naviger-til-foto mulighed.

TomToms navigationsapplikation til iPhone, rammer nu version 1.5, og der er kommet nogle lækre opdateringer.

Med version 1.5 er grafikken forbedret, så den bedre kan udnytte skæmopløsningen på en iPhone 4, og man får angiveligt “hurtigere og mere responsiv navigation”.

Men den sjoveste feature er, at man nu kan vælge at navigere til et foto. I stedet for at fifle med adresser, postnumre og lignende, kan man vælge et foto som er geo-tagged som sin næste destination.

Opdateringen er gratis for eksisterende brugere af programmet, den amerikanske version af TomTom koster 50 dollars.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mr. M 20-10-2010 19:36:03

Jeg ved godt at dette kan lyde som et surt opstød, men det kan heller ikke lade være over brugere som eksemplet med Jesper.
Kan ikke forstå hvorfor man kun kan kritisere mobilsiden for at de bringer iPhone, når iPhonen er en ligeså interessant tlf som alle andre.
Det kan nogle gange være at mobilsiden bringer mange nyheder i træk mht iPhone, men det kan navn ikke styre så man siger, at man skal bringe lige mange nyheder for alle mobil platforme.
Folk må sgu åbne øjnene og læse hvad overskriften omhandler, og vil man ikke læse om iPhone eller relaterede artikler så kan man lade være med at klikke ind.
Jeg vil da hellere have at mobilsiden bringer mange nyheder fremfor at man går ind på en nyhedside hvor man ser at de kun bringer 2 nyheder på en hel dag. Så kan man selv gå ind og læse om det der interesserer en.

Skal lige sige at jeg ikke har en iPhone og ikke er derfor jeg skriver denne besked. Men folk som ikke kan komme med noget konstruktiv kritik skal hellere lade være med at kritisere at der bliver bragt nyheder om iPhone.
Jeg har selv haft 3gs inden jeg skiftede over til en Desire og det er jeg også kun glad for, men kan da stadig godt finde på at læse nyheder om iPhone som jeg kunne finde interessante, og kan jeg ikke lide overskriften læser jeg bare andre som jeg hellere vil.
Det må være det :)

0 0
Jesper 19-10-2010 13:35:16

..15 overskrifter under "seneste nyt" drejer 6 af dem sig om iPhone! Ikke fordi der sker mere på den front, men fordi det er iPhone!
Mon ikke snart mobilsiden.dk snart skifter navn til iphonesiden.dk?

0 0
Andreas Birkjær 19-10-2010 14:27:05

Jeg syntes nu ikke det er så slemt, jeg talte lige de 28 artikler vi har på forsiden.
Ud af disse omhandler 6 iPhone imod 9½ omhandlende Android (den halve har jeg tildelt fra den artikel som sammenligne Desire HD og WP7).

9 har jeg kategoriseret som Diverse og 3½ med WP7 nyheder.

Ser man isoleret på de første 15 overskrifter, så har du ret i at der er 6 iPhone nyheder, det er ikke altid lige let at balancere antallet af Android/iPhone nyheder så alle bliver tilfredse.

Men at det skulle være så galt at vi ligefrem skulle skifte navn, det er jeg bestemt ikke enig i.

0 0

Om brug af cookies