Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny opdatering forbedrer Chrome til Android

Ny opdatering forbedrer Chrome til Android

Google har opdateret deres populære browser Google Chrome, det betyder nye features og forbedringer.

Googles populære Chrome browser har fået en større opdatering til den mobile platform, Android.

Chrome til Android har fået rettet en del småfejl og samtidig fået nye features der blandt andet omfatter, afspilning af YouTube videoer via browseren.

Her er det nu muligt at få vist kontrol-elementerne i fuldskærms-tilstand under videoafspilning, samt at afspilning fortsætter efter oplåsningen af skærmen, skulle den være blevet slukket undervejs.

Tredjeparts tastaturer til Android har sammen med opdateringen fået bedre integration i Chrome, samt placeringsindstillingerne er nu gældende i overens med systemindstillingerne i telefonen, som Chrome anvendes på.

Chrome til Android har desuden fået yderligere stabilisering og sikkerhedsforbedringer med den nye opdatering.

Hent opdateringen af Chrome til Android her via Google Play.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 14-09-2012 15:01:16

Er helt sikkert den bedste browser til android!!!

0 0
Zeb 14-09-2012 13:34:11

I de tidligere beta-versioner var Chrome suveræn på alle punkter på min SGSII. Men så kom der en forfærdelig opdatering der fik den til at være langsom, gå ned og ikke mindst crashe konstant og meget hurtigt når man skulle skrive noget i et felt. I starten troede jeg at det var Swype der failede, men det virkede fint i stock-browseren. Samtidig crashede det også når jeg brugte stock tastatur (som dog vist var Samsungs version?) Problemet fortsatte og fandtes også sidst jeg var i kontakt med Chrome, men jeg har helt afinstalleret app'en nu. En skam for jeg sværger til chrome på PC og vilel gerne have den på mobilen også, men den har bare ikke fungeret. For nylig fandt jeg så ud af at min far også på sin SGSII har samme problem med Chrome (han havde bare ikke luret hvad der specifikt fik Chrome til at crashe).

Denne opdatering lyder som om den måske fixer problemet. Man kan da håbe.

0 0
Lars 14-09-2012 09:06:27

Har en SGS3 og undrer mig meget over, hvor langsomt og specielt hakkende Chrome kører i forhold til stock browseren. Især irriterende når man scroller hurtigt. Er det fordi Chrome og Touchwiz ikke "taler" godt sammen?

0 0
Naggie21 14-09-2012 14:45:30

Min kæreste kører Chrome på hendes SGS3 uden problemer (har selv en SGN). Nu har jeg ikke lige selv kørt så meget med hendes telefon, men mit indtryk er, at den kører bedre end den normale browser, ellers havde hun vel skiftet tilbage.

Dog oplever vi begge problemer med at Swiftkey X og Chrome ikke arbejder så godt sammen. Nogle gange kopierer den og sætter ind, når man faktisk prøver at slette, så man pludselig har et par hundrede bogstaver der hvor man prøver at skrive.
Så jeg er da glad for at læse, at der nu er forbedret integration med 3. parts keyboards.

0 0
14-09-2012 09:40:12

Ja det er også min oplevelse. Stock er meget bedre end andre på min sgs3...

0 0
Mike Grønbæk Madsen 14-09-2012 09:20:51

Underligt, det problem har jeg slet ikke på min s3. Chrome er bedre en stock på min. Jeg havde problemer med chrome på min transformer prime.

0 0
Klintø 14-09-2012 09:19:43

Melder pas på dit spørgsmål, men kan fortælle, at på min One X, kører Chrome mindst lige så godt som standard browser.... Med andre ord, ingen problemer her :-)

Prøv evt og afinstaller det, og prøv igen!!

0 0

Om brug af cookies