Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny opdatering forbedrer iPhone

Ny opdatering forbedrer iPhone

Ny software-opdatering til iPhone og iPod Touch er nu klar til gratis download på iTunes. De nye features er uden tvivl en forbedring af mobilen.

Apple annoncerede allerede iOS 4.1 opdateringen til deres store presseevent i London i sidste uge. Nu er den så klar til download på iTunes.

Opdateringen indeholder, udover nye features til spil, kamera og HD video, også korrigering af en del fejl som:

- Problemer med antenne sensoren der gjorde, at nogle samtaler faldt ud
- Problemer med Bluetooth forbindelse til visse bilstereoanlæg
- Problemer med Nike+iPod software

IOS 4.1 opdatering giver dig en ny mulighed for at uploade dine HD videosekvenser filmet med iPhone til f.eks. YouTube via Wi-Fi og i kameraet kommer der en funktion, så du kan tage HDR (high definition range) billeder med din iPhone.

Når der på et tidspunkt bliver åbnet for TV og filmleje gennem iTunes i Danmark, vil det også være muligt at leje tv-udsendelser fra din iPhone eller iPod Touch.

Og endelig er den nye GameCenter applikation kommet. GameCenter er en form for social netværks-applikation, der giver dig mulighed for at spille spil på iPhonen mod andre iPhone brugere i real-tid, finde nye spil gennem dine kontakter og sende venneanmodninger.

Mobilsiden.dk tester opdateringen, og opdaterer senere med en vurdering.


Apple iPhone 4 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 11-09-2010 12:47:48

...hvorfor skal man tilslutte den til iTunes? HTC sender sine opdateringer ud OTA (Over The Air), og dét spiller max! Hænger Steve lidt i bremsen her? Han går da ellers så meget ind for streaming o.lign., men han er måske bange for at miste kontrollen/magten? ;o)

0 0
Noia 09-09-2010 19:26:54

Endelig, endelig, endelig kom opdateringen der gør min 3G'er hurtig igen :D

0 0
Sebastian 09-09-2010 15:30:57

Andre steder på nettet kan man læse at der er yderligere små men vigtige forbedringer med i iOS 4.1, herunder forbedringer til Proximity Sensoren, Bluetooth samt iPhone 3G ydelse.

Specielt performance på iPhone 3G synes jeg er et kæmpe plus da min gamle telefon virkelig har været langsom siden iOS 4 blev hentet ned. Efter sigende skulle dette blive drastisk forbedret nu med den nye version. Jeg krydser fingre.

0 0
steffis 09-09-2010 13:08:03

Hej syntes ik jeg kan finde den hvad hedder den på iTunes

0 0
steffis 09-09-2010 13:09:55

fundet :P

0 0
Peter 09-09-2010 08:42:30

HDR har intet med opløsning af pixels at gøre, men betyder at man tager flere billeder med forskellig exposure og sætter dem sammen til et billede, som så vil have et større spænd i lysintensiteten i forhold til et billede taget med bare en exposure (grov og hurtig forklaring).
Man bruger ofte en trefod til dette da billederne skal kunne sætets sammen, så Apple må ha lavet noget software der automatisk kan registrere billederne med forskellig exposure til hinanden. (= Spændende :) )
Glæder mig til at prøve det. Så mangler vi bare at 3 tager sig sammen og får min iPhone 4 hjem. Man har jo efterhånden ventet i månedsvis.

0 0

Om brug af cookies