Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny opdatering til iPhone kan måske løse alarmproblemet

Ny opdatering til iPhone kan måske løse alarmproblemet

RYGTE: Apple er snart klar med ny opdatering af iOS.

iOS 4.1 har som beskrevet tidligere på ugen problemer med overgangen fra sommer til vintertid. Hvilket mange mennesker fik at mærke, ved at vækkeuret ringede en time senere end forventet.

Problemet kunne løses ved, at stille vækkeuret manuelt. Hvilket mange dog ikke var klar over, og derfor kom for sent på arbejde eller i skole.

Nu forlyder det, at det skulle være slut efter den 7. november, hvilket sætter gang i spekulationerne omkring en opdatering til iOS 4.2.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Smileface 06-11-2010 09:05:11

Jeg købte en klon iPhone4 fra http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=ws_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&categories_id=54&keyword=4G&px=8rrn
Denne klon iPhone 4 ikke har signalmodtagelse problem.

0 0
Tobias Nordahl 08-11-2010 11:43:34

Det ligner noget der er oversat i Google Translate, og smidt ind her - for at reklamere for siden?...(;

Men her ud over, så er det da dejligt at iPhone brugere, nu kan vågne til tiden, 2 gange mere om året..! (Altså, nogle af brugerne...)

Synes denne nyhed er lidt flad, men hvad fanden - Der sker ikke så meget omkring iPhone i øjeblikket :-)

0 0
ztyle 05-11-2010 13:01:47

Det er fordi at USA går over til vintertid, på den dato kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_time_in_the_United_States#Start_and_end_dates_of_United_States_Daylight_Time
det er en software fejl som skulle være rettet i iOS4.2 så vi ikke får problemet næste gang at vi skifter tid.

ydermere tror jeg ikke at Apple lancere opdateringen på en søndag, havde Appel skrevet at fra den 8. november ville problemet være væk så havde jeg også haft den mistanke.

0 0
05-11-2010 13:00:02

Nu får vi så rettet vækkeurs-problemet, men man må satme håbe på at de også er igang med at fikse det alvorlige sikkerhedproblem der er på alle iPhone's der har iOS 4.1 installeret!!!

0 0

Om brug af cookies