Ny opdatering til Windows 8.1 fjerner Metro tiles

Kommende opdatering til Windows 8.1 gør det nemmere af være mus- og keyboard-bruger når du logger ind.

Ny opdatering til Windows 8.1 fjerner Metro tiles

Windows 8 har fået meget kritik af en række eksperter og forbrugere, men Microsoft ændrer løbende på Windows 8 og i 8.1 kom startknappen delvis tilbage. Der er også en indstillingsmulighed som gør at 8.1 automatisk kan starte i ”Desktop”, så man ikke ser Windows 8s tiles.

I en ny opdatering går Microsoft dog skridtet videre og gør det til standard at man ikke ser tiles med mindre man tykker på startknappen. Det bliver gjort da Microsoft har indset, at langt de fleste stadig bruger Windows 8 på en stationær eller bærbar med mus og tastatur, og at dekstop programmer stadig er meget ofte brugt.

Det skal siges, at opdateringen stadig er i udvikling, så der kan nå at ske mange ændringer, men opdateringen skulle være klar til marts. Til April vil vi måske får endnu flere nyheder fra Windows, men der bliver nyhederne formentlig omkring, hvad Windows 9 vil indeholde.

Tiles blev opfundet til Windows Phone 7 og derefter lavet til Windows 8, der var tiltænkt at imødekomme forbrugernes lyst til tablets og touchskærme.