Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny pilleæske til mobilen

Ny pilleæske til mobilen

Pæn og praktisk er nøgleordene for en nye pilleæske, der kan sættes fast på mobilen.

Pæn og praktisk er nøgleordene for en nye pilleæske, der kan sættes fast på mobilen.
Pæn og praktisk er nøgleordene for en nye pilleæske, der kan sættes fast på mobilen.

Mobiltilbehør kender ingen grænser. Det er blevet en kæmpe industri med masser af forskellige dimser, som vi kan koble sammen med eller sætte på vores mobiltelefoner.

Der kan ikke herske tvivl om, at det ikke er alt mobiltilbehør, der er lige nyttigt. Men det er til gengæld tilfældet med en lille ny pilleæske, som kan sættes fast i mobiltelefonen.

Pilleæsken er aflang, og med sit stållignende materiale ser den rigtig stilfuld ud. Derudover er den praktisk. Den kan indeholde et lille antal tabletter, som bliver tilgængelige ved at skrue pilleæsken åben på midten.

Pilleæsken er ideel til de mennesker, der tager piller på fast basis. Ved at have dem liggende i pilleæsken, der sidder fast på mobilen, kan pillerne let og diskret medbringes på arbejdspladsen. Desuden er der en chance for, at man husker at tage dem, da man har mobilen på sig altid.

Måske ville pilleæsken til mobilen heller ikke være en hel dum idé for unge mennesker, når de er ude og fulde sig. Med et par hovedpinepiller sammen med mobilen, er der altid hjælp at hente, når tømmermændene melder sig dagen derpå.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

susanne 12-10-2011 12:20:13

Så der var en anden der havde spurgt, men hvor kan man købe denne pilleæske til mobilen.

0 0
helle 29-03-2011 13:27:39

hvor kan man købe pilleæsken og hvad koster den

0 0

Om brug af cookies