Ny projektortelefon: Samsung Galaxy Beam

Ny Android smartphone med indbygget projektor.

Ny projektortelefon: Samsung Galaxy Beam

Samsung har på Mobile World Congress 2012 introduceret en ny smartphone med indbygget projektor. Navnet på den nye smartphone bliver Samsung Galaxy Beam, hvilket hentyder til den indbyggede mini projektor.

 

Ifølge en pressemeddelelse fra Samsung så vil smartphonene have en 15 lumens projektor, hvilket på papiret ikke ligefrem kan betegnes som en kraftig projektor. Vi glæder os til at afprøve, hvor krafig projektoren er i praksis, og se om man rent faktisk kan bruge projektoren til af fremvise billeder og video for venner og familie.

 

Samsung Galaxy Beam kommer med Android 2.3 Gingerbread, og den har et 4” TFT display med 480×800 (WVGA) skærm samt dualcore 1 GHz processor. Det indbyggede kamera tager billeder med 5 megapixels og der er 8 GB indbygget lagerplads.

 

Læs også:

Specifikationer på Samsung Galaxy Beam

Sagen videre

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. d. 25/2/2012 fulgte vi artiklen op med nyheden Mozilla og LG vil kæmpe sammen mod Apple og GoogleKlik her for artiklen.. Seneste nyt om temaet kan du finde her.