Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny radio-funktion fra Spotify

Ny radio-funktion fra Spotify

En opdatering fra Spotify byder på en ny Mobil-Radio - der bliver bedre og bedre som tiden går.

Spotifys nye mobile radio-funktion vil blive tilgængelig i alle områder indenfor de kommende dage. Det sker som en del af opdateringen til iOS-applikationen – Premium versionen.

Det betyder at du kan vælge mellem millioner af sange, lige meget hvor du befinder dig – ligesom i desktop-versionen vil du kunne vælge mellem hele Spotifys katalog af sange med den nye mobil-radio.

Du skal oprette kanaler, som er baseret på en kunstner, et album eller en playliste, og derefter bringer Spotify den ene gode sang efter den anden. Du kan gemme de sange, som du ønsker – ved at give en sang et ”thumbs up” – så vil den blive gemt på ”synes godt om fra Radio”-playlisten.

Har du ikke Premium versionen, så kan du prøve det gratis med den nye 30 dages prøveversion. Den finder du her.

Du kan også downloade applikationen til iPad og iPhone i App Store – og opdateringen med den nye Radio-funktion kommer indenfor de nærmeste dage.

Mobil-radio vil blive tilgængelig i Spotifys Android applikation indenfor de kommende uger, så hold øje i Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

L.A. 29-06-2012 01:38:26

Når jeg bruger radio funktionen oplever jeg meget tit, at afspilningen enten stopper midt i en sang og fortsætter efter et par sekunders stilhed eller også stopper afspilningen efter en sang, hvorefter der går flere minutter inden næste sang starter. Jeg har dog fundet ud af, at hvis musikken ikke vil starte igen, skal jeg blot låse skærmen op og gå ind i Spotify og så fortsætter musikken igen.

Men.... fruen i huset har også en iPhone 4s med eget Spotify abonnement og hun har absolut ingen problemer. Så har jeg en kollega, som har præcis samme problem som jeg. Han har ligesom jeg abonnement hos Telenor hvorimod fruen har Telmore.

Det lyder HELT ude i skoven, men kan det tænkes at at Telenor har problemer med Spotify radio funktionen ???

0 0
Michael 20-06-2012 08:41:28

Hvad med os Windows Phones brugere?

0 0
Tommy 20-06-2012 12:33:06

mon ikke det kommer senere... WP er stadig for first mover's og jeg tror at vi skal over på den anden side af 2013 før ting på WP(8) kommer samtidigt med fx android.

Dog vil Smartglass og Surface gøre at vi får mulighed for federe spil. En Epic direktør har allerede hentydet at Unreal Enginen vil komme til Surface og det vil helt sikkert også påvirke WP8 da de har samme kerne (måske også samme hardware?).

0 0

Om brug af cookies