Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Samsung Galaxy A7 på vej: Billeder og detaljer ude

Ny Samsung Galaxy A7 på vej: Billeder og detaljer ude

Billeder og specifikationer af den næste generation af Samsung Galaxy A7, som ventes at udkomme næste år, er dukket op.

Sådan ser den næste Samsung Galaxy A7 ud på de første lækkede billeder.
Sådan ser den næste Samsung Galaxy A7 ud på de første lækkede billeder.
Foto: Tenaa.com.cn

Samsung kan ikke længere skjule, at der arbejdes på en efterfølger til den næststørste smartphone i A-serien, helt præcist Samsung Galaxy A7. Billeder og detaljer er nemlig afsløret af den kinesiske godkendelsesinstans, TENAA, som kigger al netværksteknologi efter i sømmene.

Når produkter godkendes af TENAA, offentliggøres de samtidig på hjemmesiden med et sæt billeder og specifikationerne, og med Galaxy A7 er det ingen undtagelse.

Læs også: Samsung Galaxy S7 - uofficiel lanceringsdato lækket

Billederne afslører et design, der - ikke overraskende - har store ligheder med den nuværende Galaxy A7. Der er fortsat tale om det klassiske Samsung-udtryk i en smartphone, som betyder den sædvanlige Home-knap i et ganske simpelt design med bløde hjørner og en ramme af metal.

Det opdaterede design leder i højere grad tankerne mod andre Samsung-topmodeller som Galaxy S6 og Note 5, da den tidligere metalbagside ser ud til at være skrottet til fordel for hvad der må formodes at være Gorilla Glass.

Med dimensioner, der måler 151,5 × 73,95 × 6,95 mm, er der kun tale om mikroskopiske forskelle i størrelsen: 0,5 mm højere, 2,2 mm smallere og 0,7 mm tykkere samt 14 gram tykkere - altså ikke alverden.

Læs også: Samsung Galaxy A7 - Flot men mangler den sidste finish [TEST]

Hvad angår skærmteknologi, opløsning og ikke mindst dens størrelse, er der ingen forandringer at spore. Det samme billede tegner sig for flere af de øvrige hovedkomponenter. Hverken de to kameraer på 13 og 5 megapixel eller Snapdragon 615-processoren med fire kerner står over for en opgradering.

De sidste to nyheder er faktisk ”kun” at finde i tilføjelsen af 1 GB RAM, så der vil være 3 GB at råde over samt et væsentligt større batteri. 2.600 mAh i den nuværende Galaxy A7 bliver til hele 3.300 i næste generation.

Der er endnu ingen konkrete oplysninger om, hvornår den nye Galaxy A7 bliver lanceret, lige som det også er uvist, hvilken pris den får. Allerede nu omtales den dog som en 2016-variant, så du må formentligt vente til tidligt næste år, før du kan få fingrene på den.

Specifikationer Samsung Galaxy A7 (2016)
Dimensioner 151,5 × 73,95 × 6,95 mm
Vægt 155 gram
Skærm 5,5” AMOLED-skærm (1.080 x 1.920 pixels), 401 PPI
Processor 64-bit octa-core Snapdragon 615 (2 x 4 Cortex-A53)
Grafikchip Adreno 405
RAM 3 GB
Intern lagerplads 16 GB
Bagkamera 13 megapixel
Frontkamera 5 megapixel
Batteri 3.300 mAh
Sensorer Lyssensor, nærhedssensor
Software Android 5.1.1 Lollipop med TouchWiz-tilpasning

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies