Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Samsung S6 teaser: Fuld fart frem

Ny Samsung S6 teaser: Fuld fart frem

Ny video fra Samsung stikker en ny kurs for Samsungs kommende topmobil: Mindre sport, mere power.

Samsungs kommende darling vil slippe hestekræfterne løs så du kan komme hastigt videre. Det er hvad en ny teaservideo lover, forud for Samsungs unpacked-event ved årets MWC-mobilmessei Barcelona. Her forventes det at Samsung vil præsentere S-topmobilen for 2015.

En vellykket teaser-video skal efterlade noget til fantasien, og det er præcis det Samsung gør, i det korte klip under hashtagget #TheNextGalaxy. Til trods for vage formuleringer som ”The Faster I am, the more that gets done”, efterfulgt af ”the more time I can give to others” kan der udledes noget om den kommende toptelefon.

Se også: Se HTC One M9, Samsung S6 og iPhone 6 i virtuel sammenligning

Læser man mellem linierne antyder Samsung at ydelsen igen vil være på dagsordenen, i kontrast til sidste års Samsung Galaxy S5, hvor Gigahertz-ræs og processor-specs ikke fyldte meget i Samsungs reklamekataloger.

Videoen afsluttes med et lyn-logo, som antyder at strømteknologien også vil få en overhaling. Hvorvidt det skal konkrettiseres med ekstra stort batteri eller trådløs ladeteknologi får vi at se ved den officielle lancering om halvanden uge.

Hvad vi ved om Galaxy S6

Det stemmer overens med nuværende rygter omkring S6, som ventes at få egen nyligt udviklede Exynos 7420 processor. Processoren vil placere sig et hak over den hurtige Snapdragon 805 CPU i Note 4 og dermed vil den placere sig to generationer foran sidste års Galaxy S5.

De mange kræfter skal samtidig tøjles af en ny letvægtsversion af TouchWiz-interfacet. Denne vil angiveligt vrage overflod af funktioner til fordel for en enklere og hurtigere brugergrænseflade.

Samme kurs mod minimalisme vil efterleves i det kommende design, som både vil fremstå mere enkelt og i mere eksklusive materialer som glas og letvægtsmetal. Hvorvidt det samtidig vil betyde et farvel til S5’erens sportspakke med vandtæt design og pulsmåler vides ikke endnu.

Læs også: Samsung Galaxy S6 ryger på slankekur

Samsung lover desuden selv at kameraet er udviklingspunkt i den kommende S6'er. Her stikker flere spor ud, hvor nogle peger på et løft i antallet af megapixels til 20MP, mens andre i stedet peger på optisk billedstabilisering som i Note 4 eller iPhone 6 Plus.

Til sidst skal du ikke regne med en, men rettere to topmobiler fra Sydkoreanerne. En buet Galaxy S Edge er allerede blevet kraftigt antydet i invitationen til Unpacked-event hvor Samsung vil vise forårskollektionene frem.

Unpacked vil foregå søndag d. 28 februar kl 18.30 dansk tid. Mobilsiden.dk vil være på pletten for at følge lanceringen på tæt hold.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kenneth Trynskov 18-02-2015 22:00:05

Det første jeg tænkte, da jeg så "lynet", det var en reklame for deres Z1 mobil, som er deres nye Tizen-smartphone. Jeg så det slet ikke som et 7-tal.

0 0
Robert 18-02-2015 18:06:27

Glæder mig meget til Sammy's og HTC's præsentationer, men min mavefornemmelse siger mig at jeg ikke finder nogen værdig opgradering til min Note 3 her i foråret.

1 0
kurt andersen 18-02-2015 11:19:08

Sikker på den skal hedde S6, når logoet er et Z7 der danner et lyn ?

0 1
Dan Molberg 18-02-2015 14:00:40

Mon ikke syv tallet henviser til der bruges et Exynos 7 SoC?

4 0
N 18-02-2015 18:41:45

Også en god mulighed :-)

2 0
N 18-02-2015 11:51:29

Ja det kunne der godt være noget om.

1 0

Om brug af cookies