Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny simpel telefon til ældre

Ny simpel telefon til ældre

Mobilproducenten Doro har specieliseret sig i telefoner til ældre og svagtseende. Nu har de lavet en ældremobil, der gør det endnu nemmere at SMS'e.

Den svenske mobilproducent Doro fokuserer især på telefoner, der er brugervenlige og letanvendelige, til seniormarkedet.
 
De har nu skabt en ny mobiltelefon, PhoneEasy 332gsm, der er ekstra simpel med tydeligt tastatur og store knapper - og hvor det er gjort ekstra nemt, at finde frem til SMS-funktionen.

Telefonerne er skabt i tæt samarbejde med brugerne, og imødekommer de behov, som mange ældre mobil-brugere har.

En undersøgelse udført af Synovate på vegne af Doro viser, at kun hver tredje person mellem 65 og 74 år anvender SMS-funktionen på deres mobiltelefon.

Derfor har den nye model PhoneEasy 332gsm blandt andet en genvejstast til SMS, så man ikke skal ind gennem menuen.

- Vi ved, at mange mennesker har svært ved at navigere med små knapper i menuer med lille tekst. Vores mission er at udvikle smarte forenklinger, og det var sådan idéen om en særlig SMS-tast opstod. Mange af vores telefoner har allerede SMS-funktion, men nu forenkler vi det yderligere, forklarer Camilla Nilsson, der er marketing manager hos Doro.

Mobilen har desuden et tydeligt display, klar lyd og flere genvejstaster, der gør den ekstra nem at bruge.

Tre taster til hurtigopkald til dem, man ringer oftest til, en enkel tast til tastaturlås og en tast til lommelygte-funktionen.

Telefonen er desuden udstyret med en alarm-tast i tilfælde af en nødsituation.

Læs også:
Doro - Fem mobiler til ældre og svagtseende 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies