Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Skype-beta giver lettere web-opkald

Ny Skype-beta giver lettere web-opkald

Betaversionen af Skype 3.0 til Windows indeholder blandt andet nye chatfunktioner og en click-to-call funktion, der skal gøre det lettere at ringe op til almindelige telefonnumre.

Skype har netop frigivet den første betaversion af Skype 3.0 til Windows. Programmet indeholder blandt andet nye chatfunktioner. Brugeren kan nu oprette en såkaldt offentlig chat, som er en åben, løbende chat baseret på instant messaging. Chat-værten kan moderere og følge indholdet i chatten.

En anden nyhed er en automatisk nummergenkendelses-funktion, Click-to-Call, der virker sammen med Internet Explorer og Firefox. Funktionen finder telefonnumre i teksten på de websider, som man besøger, og gør det muligt at starte et opkald gennem SkypeOut ved at klikke på nummeret.

»Click-to-Call er utrolig enkel at bruge. Hvis du fx surfer rundt efter en god restaurant på nettet, kan du ringe op og bestille bord, når du fundet det rette sted. Du skal bare klikke på restaurantens telefonnummer, så kan du foretage et direkte opkald med SkypeOut,« siger Jonas Kjellberg, nordisk chef for Skype.

Der er også nye muligheder for at personalisere Skypes udseende og tilføje humørikoner og nye wallpapers.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies