Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Skype til iPhone crasher

Ny Skype til iPhone crasher

Mange iPhone-ejere oplever, at den spritnye Skype-applikation crasher. Problemerne synes at gælde for telefoner med jailbreak. Lad os høre om dine oplevelser.

Fra i dag kan alle iPhone-ejere downloade den længe ventede Skype-applikation i App Store. Nyheden bliver dog ikke modtaget med lutter glæde.

På diverse it- og iPhone-fora fortæller adskillige brugere, hvordan programmet lukker uventet ned. I nogle tilfælde sker det allerede ved login-skærmen, i andre tilfælde afslutter applikationen sig selv efter cirka et minut.

Problemet synes i første omgang at gælde for de brugere, der har jailbreaket deres telefon.

Skype-opkald virker kun over Wi-Fi for iPhones med software 2.x. Flere brugere, der har installeret beta-versionen af den kommende 3.0-software, har foretaget opkald via 3G-nettet.

Fortæl om dine erfaringer...

Hvordan er dine erfaringer med den nye Skype-applikation?  Crasher din også? Hvordan er samtalekvaliteten? Skriv gerne en lille statusrapport i kommentarfeltet herunder....

Læs også:
Sådan bruger du Skype på en jailbroken iPhone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Davod Holm 31-03-2009 11:35:09

Det virker fint på min tlf som er Jailbroken. Dog måtte jeg afsintallere Clippy før jeg kunne taste brugernavn/password. Jeg har haft dette problem I andre programmer også så jeg tror clippy må ud...

0 0

Om brug af cookies