Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Snapdragon 836-processor kan få debut i Samsung Galaxy Note 8

Ny Snapdragon 836-processor kan få debut i Samsung Galaxy Note 8

Står det til nye oplysninger, er Qualcomm på vej med en ny Snapdragon 836-processor, og det kan meget vel blive Samsung Galaxy Note 8, der debuterer med den

Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Samsung Galaxy S8 har ikke engang været til salg i butikkerne i to måneder, før rygterne om sydkoreanernes næste topmodel florerer næsten dagligt.

Senest mener hjemmesiden iThome at vide, at den kommende Galaxy Note 8 bliver udstyret med en Snapdragon 836-processor, som er en endnu ikke opgraderet version af Snapdragon 835-processoren i de fleste nye topmodeller. Ligesom med sidste års forbedrede Snapdragon 821-udgave af Snapdragon 820-processoren er der ifølge oplysningerne tale om ganske små forbedringer af ydeevnen.

Hvor to af kernerne i Snapdragon 835 snurrer med en frekvens på 1,9 GHz og de to øvrige på 2,4 GHz, vil hastigheden ligge på 2,5 GHz i Snapdragon 836, lyder det. Også frekvensen for grafikchippen øges fra 710 MHz til 740 MHz.

Læs også: Video: her er fronten på Samsung Note 8

Samsung Galaxy Note 8 skulle ikke kun få den nye processor. Telefonen skulle også blive den første overhovedet til at blive udstyret med den efterfulgt af LG V30 og efterårets øvrige topmodeller såsom efterfølgeren til Googles Pixel-telefon.

I Danmark skal du dog ikke regne med at se Samsung Galaxy Note 8 med en Qualcomm-processor. Samsung har nemlig tradition for at benytte dets egne Exynos-processorer i internationale udgaver af dets smartphones, som er dem, der sælges i Danmark. I forvejen præsterer Samsung og Qualcomms processorer dog relativt ens, så for langt de fleste vil der ikke være nogen mærkbar forskel imellem dem.

Samsung Galaxy Note 8 ventes at blive lanceret i slutningen af august måned forud for Apples store iPhone-lancering og LG’s lancering af V30. I den forbindelse kan du se frem til en gigantisk 6,3” stor skærm og et design i stil med det fra Galaxy S8, men med en skærm, der dækker endnu mere af fronten end i S8. Stylussen vil, ikke at forglemme, fortsat være at finde, men noget tyder på, at fingeraftrykslæseren alligevel ikke bliver indbygget i skærmpanelet som først antaget. Et dual-kamerasetup vil også være blandt de store nyheder dette efterår.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies