Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Sony telefon topper AnTuTu benchmark

Ny Sony telefon topper AnTuTu benchmark

AnTuTu's benchmark, der indtil nu har været domineret af Apples A12 Bionic, får nu en ny Sony telefon på førstepladsen. Måske den kommende Sony Xperia XZ4.

Sony Xperia XZ3
Sony Xperia XZ3
Foto: Mobilsiden.dk

AnTuTu's populære benchmark har længe været domineret af de nyeste 7 nanometer chipsæt: Apples A12 Bionic og Huawei Kirin 980. Men nu indtager en ny Sony enhed med Snapdragon 855, med kodenavnet I8134, førstepladsen. 

Huaweis Kirin 980 har opnået en AnTuTu score på omkring 270.000, kun overgået af Apples score på omkring 350.000. Men den nye Snapdragon i Sony telefonen har opnået hele 395.000. Måske er det første tegn på en kommende Sony Xperia XZ4. Det er ikke meget vi ved om Xperia XZ4 endnu, men et nyt tredobbelt kamera er blandt rygterne.

Læs også: Sony nedjusterer forventninger til årets smartphone salg

Sony Xperia XZ4 får ingen notch og tredobbelt kamera

Det er begrænset hvad der er skrevet om Sony Xperia XZ4 endnu, men de rygter der er dukket op, lyder ganske lovende. Den skulle få en 21:9 skærm, altså en højere skærm end de nuværende 19:9 skærme, men uden en notch. Lad os håbe de tilpasser softwaren godt til, så man ikke hele tiden skal kunne nå toppen af skærmen. Ligesom Samsung prøver med One UI.

Derudover skulle Xperia XZ4 få et nyt tredobbelt kamera. Vi håber virkelig Sony denne gang kommer med det kamera som Xperia telefonerne fortjener. Den får desuden en 3,5mm jackstik og 46,5W hurtigopladning.

Læs også: Disse 9 Sony smartphones får Android 9 Pie

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies