Ny spil-mobil fra Sony Ericsson: Yari

Med den nye Sony Ericsson Yari åbner sig en helt ny verden inden for mobilspil.

Ny spil-mobil fra Sony Ericsson: Yari

Sony Ericsson lancerer i dag den nye spil-telefon Yari, der bruger det såkaldte “gesture-gaming”, det vil sige man spiller med bevægelse eller fagter, i stedet for at trykke på knapperne for at spille.

Der er et stort antal spil at vælge imellem, og telefonens spilmenu giver et overblik over alle spillene på telefonen, men viser også alle spil, der kan downloades fra Sony Ericssons online-butik PlayNow. Man kan vise spillene efter kategori, og opdele i betalings og gratisspil.

 -“Yari er den første mobiltelefon med “gesture gaming” udenfor det japanske marked. I stedet for at trykke på telefonens knapper handler det om at bevæge kroppen for at spille, hvilket hjælper med at holde brugeren i form. Når man bliver træt af at spille findes der mange andre funktioner at muntre sig med, blandt andet et 5 megapixel kamera og en avanceret musikspiller,” siger Joakim Liljedahl, kategorichef for Sony Ericsson i Norden

Yari kommer på udvalgte markeder i starten af fjerde kvartal i Achromatic Black og Cranberry White.

Den nye Sony Ericsson Yaris:

  • ”Gesture gaming”
  • Spilknapper som genveje
  • Spilmenu, der giver direkte adgang til spillet
  • Avanceret musikafspiller og stereohøjtalere
  • Musiksamtale – del din musik med den, du taler med under samtalen
  • 5 megapixelkamera med nem oploading af billederne til webalbum
  • Send kordinaterne for, hvor du befinder dig via sms


Videre nyt om Musik

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden gik videre med sagen. 28/5/2009 blev bolden spillet videre med en nyhedsartikel med fokus på Testduel: LG Arena vs. HTC Diamond2 – Følg det videre forløb her. Se også de seneste nyheder om temaet her.