Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny TomTom GO serie i butikkerne

Ny TomTom GO serie i butikkerne

Den nye GO serie indeholder helt ny teknologi til at udregne ruter og hjælpe dig igennem svære afkørselsformationer.

Netop nu er TomToms nye GO serie (GO 930T, GO 730T og GO 730) landet i butikkerne. Alle modellerne byder på en 4,3 tommer skærm i WQVGA opløsning (480*272 pixels). Desuden er de fyldt med en masse ny teknologi fra den hollandske GPS producent.

Avanceret vejbaneskift:

Et problem på mange GPS modeller er manglende informationer ved avancerede afkørsler. Det er ikke mange avancerede afkørsler, vi har i lille Danmark, men har man eksempelvis kørt i Tyskland, kan det nogen gange være meget forvirrende med taleinstruktionerne, som blot angiver, at man skal dreje til højre ad næste afkørsel. Tit og ofte kommer endnu en gren, man kan fortsætte af, og hvis informationerne her ikke kommer tidsnok, kan vejbaneskift godt ske i sidste øjeblik.


TomTom har forsøgt sig med en løsning, de kalder avanceret vejbaneskift. Ved hjælp af detaljeret grafik anskueliggøres afkørslerne med korrekte vejskilte og vej numre.


IQ Routes teknologi:

Ud over blot at finde den kilometer mæssig korteste rute, tager IQ Routes teknologien højde for, så godt som alle muligheder der foreligger på distancen imellem udgangspunkt og destination. På baggrund af hobevis af data indsamlet igennem nogle år fra TomTom Home, kan IQ Routes teknologien tage højde for trafiksituationerne i myldretiden, lys kryds, travle storecentre og så videre.


Udover disse nye teknologier indeholder hele den nye GO serie tekst-til-tale således, at gade navner og sms'er kan læses højt, en FM transmitter så lyden fra enheden kan overføres til bilanlægget uden ledninger og TomTom Map Share, så kortændringer kan deles imellem brugerne.


GO 930T er den helt store model og kommer med trafikmodtager og kort over 35 lande i Vest- og Østeuropa, USA, Canada og Rusland. Vejledende pris på denne model er 3,795 kroner.


GO 730T indeholder kun kort over 31 lande i hele Europa, men kommer også med trafikmodtager. Vejledende pris er 3,495 kroner.


GO 730 er den mindste model og denne indeholder samme kort data some GO 730T, men du må undvære trafikmodtageren. Vejledende pris er 2,995 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies