Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Tomtom navigation til motorcyklister

Ny Tomtom navigation til motorcyklister

Motorcykelfolket får nu adgang til funktioner som IQ routes og Avanceret Vognbaneskift med TomToms nye Urban Rider navigation.

TomTom lancerer en ny navigationsenhed til motorcykel-entusiaster, TomTom Urban Rider.

Der er tale om en ny og forbedret udgave af deres TomTom Rider. Menuen er yderst enkel og med kun to store ikoner, er den til at bruge selv med handsker på.

Desuden har TomTom smidt nogle af deres mere avancerede funktioner, som IQ Routes og Avanceret Vognbaneskift med i enheden.

IQ Routes samler faktiske hastighedsdata fra andre brugere, og kan dermed nøje udregne den hurtigste rute fra et punkt til et andet på alle tidspunkter af døgnet. Avanceret Vognbaneskift giver et forhåndsbillede af svære motorvejs-sammenfletninger.

Urban Rider indeholder desuden Map Share teknologien, her kan brugeren rette og tilføre informationer på kortet, og få glæde af andre TomTom brugeres rettelser og tilføjelser.

TomTom Urban Rider kommer på markedet i slutningen af maj 2010 til en pris på 2.299 kroner.

Der lanceres desuden også en Rider Pro udgave, som leveres med Bluetooth Headset, her kan brugeren modtage opkald og rutevejledninger. Prisen på Pro udgaven en endnu ukendt.

Læs også:
 - Tomtom: Gratis navigation er en fordel

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies