Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny verdensmester i SMS

Ny verdensmester i SMS

Det tog blot 43,24 sekunder for den nye mester i SMS-skrivning at indtaste en sætning på ikke mindre end 160 tegn, hvor der både skulle tages højde for tegnsætning og store og små bogstaver.

For de fleste er der fart over feltet, når der kommunikeres via SMS. Men fart har nu fået en hel ny dimension, efter at 28-årige Kimberly Yeo fra Singapore indtastede en sætning på 160 tegn på blot 43,24 sekunder.

Ikke blot vandt hun konkurrencen, men hun forbedrede også den gamle rekord betydeligt, som var på 67 sekunder for at skrive en fejlfri sætning.

Sætningen lød:
"The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."

Og jeg skal hilse og sige, at det ikke er den nemmeste sætning at skrive. Prøv blot selv.

Før du går i gang med dit eget rekordforsøg, skal det lige tilføjes, at sætningen blev tastet uden hjælp fra den intelligente ordbogsfunktion.

Kimberly Yeo, som nu kan kalde sig for verdensmester i SMS, fortæller, at hun sender omkring 1.500 beskeder om måneden. Så præmien på omkring 70.000 kroner ved hun nok godt, hvad skal bruges til.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies