Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Viasat app: Tænd og sluk for tv-signalet i sommerhuset

Ny Viasat app: Tænd og sluk for tv-signalet i sommerhuset

Med en ny app fra Viasat bliver det nemmere at administrere tv-abonnementet i sommerhuset.

Viasat app - tænd og sluk for tv-abonnement
Viasat app - tænd og sluk for tv-abonnement

Sommeren er over os, selvom vejret i perioder mere indbyder til indendørs sysler og fjernsynskiggeri.

Er du sommerhus- eller campingvognsejer, kender du måske til problematikken omkring tv-abonnementer, som man ikke ønsker at betale til på fuld tid, men kun når man befinder sig i sommerboligen.

Læs også: TV Overalt - Ny TV-service fra Viasat

Det kan være en svær proces at administrere sit abonnement, men Viasat forsøger nu at gøre det nemmere for deres kunder.

Helt konkret betyder det, at Viasats kunder med tv-pakkerne Viasat Fritid eller Total Fritid, vil kunne tænde og slukke for deres abonnement via en ny app til Android og iOS(Apple)

Viasat app - tænd og sluk for tv-abonnement
Viasat app - tænd og sluk for tv-abonnement

Vi forsøger konstant at gøre det endnu nemmere at være Viasat-kunde. Og derfor lancerer vi nu en app til de mange sommerhusbrugere, så de selv kan styre lige præcis, hvor og hvornår de vil åbne for deres signal frem for at skulle være afhængig af en ekspedition i kundeservice,” siger Christian Hoffmann, Produktdirektør hos Viasat A/S.

Læs ogsåDR TV understøtter nu Chromecast til Android og iOS

Man logger ind på appen med kort- og postnummer, og så er det ellers bare at aktivere signalet. Ganske få klik senere er købet gennemført, og signalet åbnes efter få minutter. Det bliver ikke nemmere.

Applikationen kan hentes til telefoner med Android eller Apples iOS. Find app´en ved at søge efter ”Viasat” eller ”sommerhus” i Google Play og App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies