Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny video af Huawei MediaPad 10 har en overraskelse

Ny video af Huawei MediaPad 10 har en overraskelse

Huawei har frigivet en video af MediaPad 10, en tablet med et par overraskelser i ærmet – se med her.

Huawei annoncerede under Mobile World Congress deres MediaPad 10 FHD tablet, der skal konkurrere med blandt andet Samsung.

Men i en netop frigiven video viser Huawei, at de har et par overraskelser i ærmet, blandt andet et tastatur der ligner noget, vi har set fra Asus til deres Transformer serie.

Enheden har en lang række topspecifikationer, 1920 x 1200 pixels skærmopløsning, 16-kernet grafik, og quad-core processor er bare nogle af dem.

- Huawei MediaPad 10FHD - det første kig

Ud over flotte specifikationer og et overraskende tastatur, får du i videoen herunder også et grundigt kig på enhedens design, der må siges at drage inspiration fra en hvis koreansk producent af tablets og smartphones.

Hvorvidt enheden kommer til det danske marked er endnu ikke afgjort, men sker det, bliver det sandsynligvis i årets sidste kvartal.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 23-07-2012 13:12:06

Klam reklame... Ikke nok med at Designet ligner baade Galaxy 10.1 og Asus m. dock, saa faar jeg simpelthen snart spat af Android. Uanset hvor mange "cores" de putter i saa bliver det aldrig til noget brugbart. Venter paa Surface, verdens foerst rigtige tablet! Basta! "Luxurious yet subtle" ha ha! Det fandme sjovt!

0 1
Hans Jákup Danielsen 24-07-2012 15:27:42

gider du så lige at finde kammertonen... dette er ikke en børne have.
ja surface ser ud til at blive en succes (jeg har hvertfaldt forventninger). men der er ingen grund til at opføre sig som en flabet tween!

0 0

Om brug af cookies