Ny video i høj kvalitet: iPhone 7 vs. iPhone 6S

En ny video af den formodede iPhone 7 er kommet frem, og nu ser vi for første gang den nye telefon i høj kvalitet.

Ny video i høj kvalitet: iPhone 7 vs. iPhone 6S

For et par dage siden kunne vi fortælle om en ny kinesisk video, hvor den formodede iPhone 7 bliver vist frem. Nu er der så dukket en ny video op, der sammenligner den nye iPhone med dens forgænger, og det i endnu bedre kvalitet.

Videoen er lagt på YouTube af den kinesiske side Be Sound, og de indrømmer fra begyndelsen, at der er tale om en kopiversion, der dog umiddelbart har ramt meget godt plet.

Læs også: Vil iPhone 7 få følgeskab af trådløse høretelefoner?

Der er altså ikke meget nyt under solen, og videoen bekræfter såmænd bare de ting, som vi i forvejen forventer.

Den kommer designmæssigt ikke til at adskille sig meget fra sine forgængere, og de største ting er at antennebåndene er væk, kameraet buler en smule mere ud og det helt store skandalepunkt, mini-jackstikket er væk.

Alligevel giver videoen en rigtig god indikation af den nye telefon, og er måske den bedste fremvisning af iPhone 7, såfremt kopimodellen er reel.

I det hele taget er det utroligt, hvor meget der allerede er sluppet ud om den nye iPhone, på trods af, at der endnu er lang tid til lanceringen, der forventes til efteråret.

Læs også: Nye billeder: Se forskellen på iPhone 7, 7 Plus og 7 Pro

Hvad tænker du om den nye iPhone? Er du imponeret eller skuffet, og hvad synes du om det manglende jackstik? Skriv gerne en kommentar under artiklen.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden gik et skridt videre. Efterfølgende d. 20/7/2016 publicerede vi en artikel der drejer sig om Nyt billede viser iPhone 7 Plus i fire forskellige farverKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt om sagen her.