Ny video viser unboxing af Huawei Mate X

Den foldbare telefon ser ud til at have fået en ny låseknap, og så medfølger der et etui.

Ny video viser unboxing af Huawei Mate X

I forgårs fortalte vi, at Huawei planlægger en lancering af den foldbare Huawei Mate X i denne måned. Den foldbare telefon skal efter sigende være sat i masseproduktion, så Huawei kan være klar til en lancering inden for de næste fjorten dage.

Læs også: Google kan være på vej tilbage til Huawei

Nu er der dukket en video op på YouTube, der angiveligt viser en unboxing af Huawei Mate X. Videoen viser blandt andet en ny knap, der låser telefonen op fra sammenfoldet tilstand, som ikke tidligere var en del af designet. Se videoen herunder:

Den kinesiske elektronikgigant har tidligere udskudt lanceringen med den forklaring, at man var bekymret omkring telefonens holdbarhed. Udmeldingen kom kort efter, at Samsung var tvunget til at tilbagekalde Samsung Galaxy Fold. Dengang valgte Huawei at køre flere test på Mate X for at sikre sig, at produktet er helt klart, når det rammer butikkerne.

Opfølgning på historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden har bragt sagen videre. 15/10/2019 gik vi videre med artiklen; Huawei Mate X kommer til salg i slutningen af denne måned – Læs fortsættelsen her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..