Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny walkman-mobil med slider-design fra Sony Ericsson

Ny walkman-mobil med slider-design fra Sony Ericsson

Sony Ericsson nærmest spytter nye walkman-modeller ud i øjeblikket. Den nyeste i rækken ved navn W850i har som den eneste i serien slider-design.

Sony Ericsson nærmest spytter nye walkman-modeller ud i øjeblikket. Den nyeste i rækken ved navn W850i har som den eneste i serien slider-design.
Sony Ericsson nærmest spytter nye walkman-modeller ud i øjeblikket. Den nyeste i rækken ved navn W850i har som den eneste i serien slider-design.

Den nye UMTS telefon W850i fra Sony Ericsson giver, med det unikke slider-design, mulighed for horisontal fotografering og lækker musik i ørerne leveret af den seneste walkman-afspiller 2.0.

Den indbyggede Walkman-afspiller 2.0 gør det enkelt at søge og finde musikgenrer, playlister, individuelle numre eller albums. Den har også en såkaldt TrackID™ feature, som er en ny service, hvor man kan optage få sekunder af en sang i radioen enten med mikrofonen eller den indbyggede FM-radio. Derefter sender man med et enkelt klik klippet til Gracenote® comprehensive music database, som vil kunne identificere nummeret og sende informationen tilbage til telefonen.

W850i er også kendetegnet ved en mere brugervenlig grænseflade. Det er nu endnu lettere at søge, afspille og downloade musik. Og musikoplevelsen bliver endnu mere visuel med billeder fra coveret, som automatisk vises på telefonens skærm. Downloadtjenesterne er direkte integrerede i Walkman-playeren og brugeren behøver ikke bladre mellem musikafspilleren og browseren for at handle i netbutikkerne.

Musikken er i højsædet i W850i, men der er også blevet plads til et kamera med to megapixel. Med det kan man nemt fotografere, mens man er på farten samt derefter dele billederne med andre. Hurtig internetadgang og web browsing gør det nemt at benytte W850i til at skabe og vedligeholde blogsites, så man kan holde kontakten med vennerne, uanset hvor man opholder sig.

W850i kan modtage lynhurtige downloads. Telefonen er konfigureret til over the air (OTA) music download services og håndterer de fleste af de mest populære musikfil-formater inklusive e-AAC+, som reducerer downloadtiden og behovet for lagringsplads. Hukommelse er i det hele taget ikke noget problem med den medfølgende 1 GB Memory Stick PRO Duo, hvor der er plads til omkring 1.000 titler i e-AAC+. Hukommelsen kan udvides til den store stick på 4 GB, hvis man er en af de helt store musikelskere, som vil have meget underholdning at vælge imellem på farten.

Det er muligt at købe en række ekstra tilbehør til W850i. Eksempelvis kan man anskaffe sig et Stereo Bluetooth™ headsets til modellen, som giver mulighed for at nyde musik i fuld stereokvalitet trådløst. Der er også lavet et avanceret handsfree sæt til bilen, som gør det sikkert at nyde musikken under kørslen.

Sony Ericsson W850i finder vej til de danske butikker i tredje kvartal af 2006 i farverne Precious Black og Golden White. Begge farver har en såkaldt ”heartbeat illumination” der skaber opmærksomhed med lys i tasterne i samme rytme som musikken.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies