Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Wimp applikation klar til Android

Ny Wimp applikation klar til Android

Wimp har netop lanceret en ny og opdateret Android-version af deres applikation, der indeholder flere nye funktioner.

Musiktjenesten WiMP har netop lanceret en opdateret Android-version, som indeholder nye funktioner – der hjælper dig med at opdage ny musik på mobiltelefonen.

De nye funktioner er blandt andet, at der nu er genresider, album booklets, track- og artistbaseret radio samt en oversigt over Wimp redaktionens album- og playlister.

 - ”Vi tror, at de nye genresider vil blive populære, da det er let at blade gennem dem og opdage ny musik målrettet brugerens præferencer”, siger WiMPs danske redaktør Jonas Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

Den track- og artistbaserede radio skal give brugerne mere af den musik de kan lide. Når en sang afspilles kan en trackbaseret radio vælges, der så spiller relaterede numre. Ligeledes kan artistradioen lade dig opdage nye og lignende artister.

 - ”Vi tror, at denne funktion vil hjælpe brugerne til at opdage flere artister og til at få tips ud over de redaktionelle”, udtaler Jonas Kleinschmidt.

Android-opdateringen giver også adgang til alle lister på telefonen.

 - ”Mange brugere lagrer hundrede eller tusindvis af numre i offline-mode, for ikke at være afhængig af netadgang, når der skal lyttes til musik. Hvis man udskifter sin telefon, er det besværligt og tidkrævende at genoprette musikbiblioteket. En ny, automatisk funktion husker din offline-historik og gør det muligt, at genoprette denne på den nye telefon”, siger Thor Martin Jensen, talsmand for WiMP.

Det er også muligt at lagre offline-musik på SD-kortet, så der kan gemmes endnu mere musik end man har kunne hidtil.

Du kan downloade Wimp gratis i Google Play Store. Efterfølgende kan du få Wimp gratis i 7 dage, derefter skal du tegne abonnement - ligesom det også kendes fra Spotify.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies