Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Xbox-app til Windows Phone

Ny Xbox-app til Windows Phone

Det lader til, at Microsoft lige har løftet sløret for en ny app til Windows Phone: Xbox Companion.

Applikationen blev afsløret på Nokia World 2011, sammen med de to Windows Phone Mango mobiler Lumia 800 og Lumia 710, og skal hjælpe med at styre din Xbox direkte fra din Windows Phone. Det vil være muligt at interagere med dine spil gennem telefonens app, ligesom du hurtigere og mere bekvemt vil kunne finde lyd og video på din Xbox 360.

Det vil ligeledes være muligt at overføre "information" mellem mobil og Xbox 360, ligesom brugerne vil kunne holde sig selv opdaterede mht. kommende Kinect-spil. Og har du ikke Windows Phone Mango, er der også håb. Rygterne siger, at den også virker på Windows 7, så du vil kunne bruge din stationære / bærbare PC.

Ifølge Microsoft Phone Blog vil app'en gøre det muligt at tilgå Xbox LIVE marketplace, hvor det vil være muligt at få oplysninger direkte på telefonen om den video / musik, der bliver afspillet, ligesom det vil være muligt at bruge mobilen som Xbox controller. Det lyder lidt vildt - selvom jeg personligt er ret sikker på, at jeg til hver en tid vil foretrække en faktisk kontroller.

App'en er ikke på gaden endnu, men den loves at være lige på trapperne + gratis for Windows Phone brugere.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies