Nye abonnementer til smartphones

Telenor lancerer nye abonnementer, der kommer dem til gode, der bruger nettet på mobilen meget.

Nye abonnementer til smartphones

Flere og flere danskere har fået sig en smartphone, der er smart ved, at den altid er på nettet.

Men det bliver nemt en dyr fornøjelse, hvis man ikke har et abonement, der tager højde for det.

Derfor har Telenor nu lavet en ny type abonemmenter, hvor man kan være på nettet med mobilen til en fast pris.

– ”Smartphones som iPhone og Android-telefonerne er bygget til at give en god oplevelse med det mobile internet. Med dem i hånden får kunderne adgang til en verden af muligheder og underholdning hvor som helst og når som helst. Det skaber nye forbrugsmønstre, der har bredt sig i en sådan grad, at vi nu tager hul på en fremtid, hvor data til fast pris er en naturlig del af et mobilabonnement,” siger Peter Berg, markedsdirektør for Telenor.

Flere størrelser

De nye abonemmenter bliver kaldt “Tale, surf og fri sms”, og findes i størrelser fra XS til XXL.

Man kan enten få et loft på 1 gigabyte (GB) data pr. måned, hvilket eksempelvis rækker til at kunne åbne mobiludgaven af ekstrabladet.dk 400 gange dagligt — eller se et kvarters Youtube-videoer hver dag.

1 GB-abonnementet koster fra 179 til 399 kr. om måneden inkl. fri sms og mms. Abonnementsprisen varierer efter hvor mange timers taletid, man vil have med.

Alternativt — til storforbrugere af data — kan man vælge XXL-udgaven, der for 599 kr. pr. måned inkluderer fri surf og fri sms/mms samt hele 60 timers tale inkl. opkaldsafgift.

Tillægsprodukter

Samtidig lancerer Telenor fem nye tillægsprodukter til dem, der har almindelige tale- og sms-abonnementer, men også gerne vil på nettet med mobilen til fast pris.

De såkaldte Surfer tillægsprodukter starter ved 9 kr. om måneden og går op til 149 kr. om måneden for fri surf.

Mere nyt om emnet

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 26/4/2010 kom den efterfølgende historie med sagen Nokia-smartphones i stærk fremgangKlik her for fortsættelsen.. Tjek også seneste nyt om emnet her.