Nye Alpha-mobiler på vej fra Samsung

Samsung udvider deres luksusserie med to nye modeller: Alpha A3 og A5.

Nye Alpha-mobiler på vej fra Samsung

Alpha-mobilerne er ved at etablere sig i toppen af Samsungs sortiment. Ikke nødvendigvis i kraft af ydelsen, men takket været en satsning på design og finish.

Som i den nylancerede frontløber i serien, som kort og godt hedder ’Alpha’, vil man i de nye Alpha A3 og A5 møde et afrundet design, stilfuldt omkranset af en metalramme.

Samsung Galaxy A5

I modsætning til flagskibet vil de to nye Alpha’er ikke få adgang til Samsungs hurtigste platform. I stedet vil du finde af Qualcomms nye mellemklasseløsning: Snapdragon 410. Det betyder, at under motorhjelmen banker der en 64-bit quad-core processor på 1,2 GHz, sammen med en Adreno 306 grafikchip.

Mindste familiemedlem Alpha A3, byder på 4,5” display med 960×540 pixels. Alpha A5 bliver større og spreder 1280×720 pixels over sit 5” store display. Begge telefoner deler Super AMOLED teknologien som sikrer farve- og kontrastrige skærme. Begge mobiler får 1GB RAM og 16GB lager.

Samsung Galaxy A3

A3 og A5 adskiller sig på kamerafronten, hvor storebror får et 12 megapixel kamera, mens A3 må nøjes med 8 megapixels. Frontkameraet er selfie-godkendt og tager selvportrætter på 5 megapixels.

Pris og lancering er endnu ikke offentliggjorte, men det forlyder at A3 og A5 vil indtage respektive prislejer på omtrent 2.200,- og 2.600,- kr. før skatter og afgifter.

De nye enheder kan ses i aktion i videoen nedenunder fra mexikanske AndroidMX.