Nye billeder af Galaxy model – massiv hype omkring Samsung

Hypen vil ingen ende tage, vi er kun få dage fra det officielle presseevent og billeder og specifikationer fosser ud i medierne.

Nye billeder af Galaxy model – massiv hype omkring Samsung

Vi har haft billeder, specifikationer og flere billeder og flere specifikationer, en trend der ingen ende vil tage. Og selvom der bliver skåret godt ud i rygterne, skal der stadig være plads til nogle af dem her på siden.

Derfor bringer vi endnu en af slagsen, denne gang er billederne mere identiske med hvad der tidligere er blevet spottet på nettet.

Billederne viser et design der minder meget om det vi ser på den nuværende Samsung Galaxy Nexus telefon, og med en skærmstørrelse der ifølge rygterne lander på 4,8 tommer, er det ikke helt ved siden af de 4,65 tommer der er at finde på Galaxy Nexus.

Billederne

De første billeder af enheden startede med at dukke op for en lille måneds tid siden, og har sidenhen ingen ende ville tage. For nyligt blev også en video spottet på en vietnamesisk hjemmeside, dog tror flere brugere og medier at denne telefon, var en prototype med softwaren til den kommende Galaxy model.

Nu er flere billeder dukket op på nettet af den formodede Galaxy S3 (S III) mobil. Telefonen bringer ikke nyt design på disse billeder, og har de tre velkendte funktionsknapper i bunden af telefonen.

Samsung Galaxy S3 S III
Billede af en formodet Galaxy topmodel

Specifikationerne

Specifikationerne har også været meget adspredte, alt fra en 4,3 tommer skærm og op til en 4,8 tommer har været på rygtebørsen, også kameraet har haft mange størrelser, alt fra 8 til 12 megapixels har været på tale.

Nu er der dog dukket endnu et sæt specifikationer op på nettet, denne gang påstås de at være fra en manual fra GT-I9300, model nummeret for den formodede næste topmodel fra Samsung.

Om rygterne taler sandt er endnu uvist, men ventetiden er ikke lang igen, for på torsdag den tredje maj holder Samsung sin presseevent i London for verdenspressen. Mobilsiden.dk er på pletten til hele arrangementet.

Samsung Galaxy S3 S III
specifikationer fra en formodet Galaxy topmodel

Historien efterfølgende

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 30/3/2012 blev bolden spillet videre med et indlæg med tematikken YouSee TV app klar til Android – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..