Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder af Galaxy model - massiv hype omkring Samsung

Nye billeder af Galaxy model - massiv hype omkring Samsung

Hypen vil ingen ende tage, vi er kun få dage fra det officielle presseevent og billeder og specifikationer fosser ud i medierne.

Vi har haft billeder, specifikationer og flere billeder og flere specifikationer, en trend der ingen ende vil tage. Og selvom der bliver skåret godt ud i rygterne, skal der stadig være plads til nogle af dem her på siden.

Derfor bringer vi endnu en af slagsen, denne gang er billederne mere identiske med hvad der tidligere er blevet spottet på nettet.

Billederne viser et design der minder meget om det vi ser på den nuværende Samsung Galaxy Nexus telefon, og med en skærmstørrelse der ifølge rygterne lander på 4,8 tommer, er det ikke helt ved siden af de 4,65 tommer der er at finde på Galaxy Nexus.

Billederne

De første billeder af enheden startede med at dukke op for en lille måneds tid siden, og har sidenhen ingen ende ville tage. For nyligt blev også en video spottet på en vietnamesisk hjemmeside, dog tror flere brugere og medier at denne telefon, var en prototype med softwaren til den kommende Galaxy model.

Nu er flere billeder dukket op på nettet af den formodede Galaxy S3 (S III) mobil. Telefonen bringer ikke nyt design på disse billeder, og har de tre velkendte funktionsknapper i bunden af telefonen.

Specifikationerne

Specifikationerne har også været meget adspredte, alt fra en 4,3 tommer skærm og op til en 4,8 tommer har været på rygtebørsen, også kameraet har haft mange størrelser, alt fra 8 til 12 megapixels har været på tale.

Nu er der dog dukket endnu et sæt specifikationer op på nettet, denne gang påstås de at være fra en manual fra GT-I9300, model nummeret for den formodede næste topmodel fra Samsung.

Om rygterne taler sandt er endnu uvist, men ventetiden er ikke lang igen, for på torsdag den tredje maj holder Samsung sin presseevent i London for verdenspressen. Mobilsiden.dk er på pletten til hele arrangementet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hest 30-04-2012 15:53:21

Håber bare ikke de kommer med 4,8", det er bare for stort. Har prøvet den HTC med 4,7" og den er ENORM, så 4,8 bliver næppe bedre.

Ved sgu ikke helt hvad jeg skal have af tlf så, men noget nyt skal der til.

0 0
Odin 30-04-2012 21:55:11

Hest - Køb dog en HTC One S.. 4,3" og fedt design (in my opinion) Krait 4S processor.. Det er en topmodel..

0 0
Tommy 30-04-2012 18:15:24

enig, den fetish med større og større skærm er altså ikke noget der fanger mig. Jeg har en "gennemsnits-hånd" og vil sige at Nokia n9 med 3,9"(eller nokia lumia 800 med 3,7") lå helt perfekt og har haft SG2 der bare var et tand for stor og for glat og let, så den var meget ofte ved at falde ud, derudover kunne man ikke sms'e med en enkelt hånd. Så for mig vil 4" være maks, men samtidig også ganske tilpas da man jo gerne vil have så stor skærm som muligt, uden at det går ud over funktionaliteten.

Nu har jeg samsung omnia w og den 3,7" skærm er ok, men lidt større ville ikke gøre noget. Jeg håber i øvrigt snart der kommer et android produkt hvor der ikke er brugt billigt plastik. Min nuværende samsung og SG2 er altså noget værre bras, det samme kan siges om HTC og LG. Er det ikke muligt at bruge samme kvalitet som Nokia og Apple, men så bare smide android derind?

Fetish kan vel også siges med specs. Der er ingen grund til at have quad core - ikke engang pc'er udnytter 4 kerner ordenligt og jeg har set adskillige test af android (også ICS) som viser at dual core ikke engang bliver ordentligt udnyttet, derudover så burde man måske også kigge på al det slamkodning der ligger i android, WP,ios og meego kører ganske fint på single cores med 1 ghz... - Android køre stadig ikke så flydende som ios og wp selvom man smider en dualcore 1,2ghz+ (sg2) efter android.
Det som man skal bruge cpu til er spil, men hvorfor så ikke fokusere mere på gfx/gpu'en? (jeg ved godt de til en vis grad hænger sammen, men man burde vel kunne gøre noget, eller hvad?)

0 0
30-04-2012 18:38:51

Jamen hvorfor holder du dig så ikke til WP, iOS eller Meego? Det lyder jo ikke til at der er meget ved android du kan lide :-)

0 0
Tommy 30-04-2012 19:04:16

problemet er at der ikke laves "high-end" modeller med mindre de er i nærheden af 5".

0 0
Søren H. 30-04-2012 18:54:28

jeg håber også på en mindre skærm, en på 4,3 - 4,5 tommer, ville være lige mig! ellers synes jeg godt om specifikationerne. Jeg håber bare meget på et design i andet en plastik!

0 0
Frederik 30-04-2012 13:47:16

.. den ligner en Galaxy Nexus.. nej tak.. krydser fingre for at det er endnu et falsk billede.

0 0

Om brug af cookies