Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder af HTCs 4G/LTE-mobil

Nye billeder af HTCs 4G/LTE-mobil

Der er dukket nye billeder op af HTC Thunderbolt, den første 4G-mobil, der kan fungerer i Danmark.

HTC Thunderbolt bliver højst sandsynligt den første mobil, der kalder sig 4G, og som kan fungerer på det netværk vi har i Danmark, nemlig LTE.

Nu har sitet Droid-Life fået fingrene i et par nye billeder af den kommende mobil. 

Den version, der vises på billederne, er lavet eksklusivt til teleselskabet Verizon, og det vides endnu ikke, om HTC Thunderbolt kommer til Danmark.

HTC Thunderbolt bliver højst sandsynligt præsenteret i næste uge ved dette års CES.

Læs også:
Se HTCs 4G/LTE-mobil

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjarke Hansen 30-12-2010 15:49:49

Der er en hel del flere billeder her, især af bagsiden:

http://androidcommunity.com/htc-thunderbolt-on-verizon-twelve-photos-20101228/

Der kan man bla se rimelig stor multimedie højttaler, og fos der kan foldes ud til fx videokig.
Ser også ud til at der er en lille membran der kan tages ud så telefonen kan tilsluttes udvendig antenne i fx bil. Og her er ulempen så, antenne er placeret i bunden hvor ellers man skal holde på telefonen så signal dæmpes meget.

0 0
apollo14dk 29-12-2010 11:41:01

I er godt klar over, at den telefon i har skrevet om, kun kommer til 700 mHz LTE båndet, og kan skifte over på EV-DO, som er standarden Verizon kører med.

Herhjemme vil vi til at starte med køre LTE på 2600 mHz båndet, og senere hen, kan det udvides til 900/1800 båndet.

Derfor vil denne telefon ikke kunne bruges herhjemme, men ja det snyder lidt, at der står 4G/LTE på bagsiden af den.

0 0
May Frederiksen 29-12-2010 12:04:32

@Apollo14dk:
Det var nok lidt mere teknisk, end vi lige har været omkring det :). Så vidt jeg ved, er der ingen specifikationer på den endnu, men det kan være du kan oplyse, hvor du ved det fra?
Tak for info uanset :)
Godt nytår!
Vh. May, mobilsiden.dk

0 0
Bjarke Hansen 30-12-2010 15:46:28

Der står lidt her:

http://www.phonearena.com/phones/HTC-Incredible-HD_id4985

0 0
apollo14dk 30-12-2010 16:11:21

Men Bjarke, det er jo den samme jeg linker til, ergo er der ingen forskel, og den kan ikke bruges på vores netværk herhjemme, du kan bruge den i Asien, USA og meget få andre steder i verden.

I starten blev den kaldt Incredible HD, men har fået det endelig navn Thunderbolt, den præsenteres på næste fredag, og bliver kun solgt via Verizons webshop, og i deres butikker.

0 0
apollo14dk 29-12-2010 12:31:06

May, det er ikke det store problem, Verizon's netværk er opbygget på en 700 mHz frekvens. De bruger ikke GSM i den samme forstand som vi gør herhjemme, da de kører CDMA, og bruger EV-DO til data i højhastighed.

Telefonen er produceret specielt til Verizon, og kigger man på deres LTEmodem, så kører de ikke med samme frekvenser, som herhjemme. Det er der jeg laver min sammenligning.

Jeg ved godt, der ikke er kommet specifikationer på den endnu, men det ville være dumt, at producerer en telefon, til det europæiske net, når Verizon (en af USA's største mobilleverandører), som med garanti smider en masse penge efter en sådan mobil, netop for at være først på markedet med en LTE mobil, ikke køre med samme net, som vi ser i Europa.

Da jeg har arbejdet med mobilnettet herhjemme, og i mit job, stadigvæk har en føling med det, så har jeg indset, at mobiler produceret til det amerikanske mobilnet, meget sjældent virker på det europæiske net.

Vi kommer til at se en LTE-mobiltelefon i løbet af kort tid herhjemme, men om det bliver HTC eller Samsung, der kommer først, er svært at sige. I USA er man desværre meget længere fremme, end vi er i Europa når det gælder LTE.

Lidt specifikationer kan dog ses på http://www.phonearena.com/phones/HTC-Thunderbolt_id4985 men om de passer er svært at sige, men det er nok meget tæt på, hvad den kommer til at indeholde.

0 0

Om brug af cookies