Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder af OnePlus X slipper ud før lanceringen

Nye billeder af OnePlus X slipper ud før lanceringen

Blot en enkelt dag før lanceringen af OnePlus X i morgen slipper en række nye billeder ud, der viser flere af telefonens funktioner frem.

Det relativt nye og til tider kontroversielle firma, OnePlus, præsenterer i morgen sin tredje smartphone: OnePlus X, men inden da ryger en række nye billeder af telefonen ud i offentligheden.

Læs også: Oneplus X - dato for lancering fastlagt

Det kinesiske firma har bestemt ikke formået at holde den tredje smartphone bag lukkede døre, lige som det er tilfældet med de fleste andre producenter. Derfor har tæt på alle oplysninger om telefonen været ganske sikre i flere uger.

De hidtidige oplysninger og billeder bekræftes nu af en række nye pressefotos, der har fundet vej til hjemmesiden My Drivers.

Det lækkede indhold består af fire forskellige billeder. Først ses et udsnit af OnePlus X set forfra sammen med prisskiltet på 1.699 kinesiske yuan svarende til i omegnen af 1.800 danske kroner - formentlig under 2.000 kroner.

Læs også: OnePlus' næste smartphone fanget på billeder

Det andet billede bekræfter, at skærmen er på 5”, lige som de tidligere rygter har peget på. Processoren vises frem i den tredje del, som er Qualcomms Snapdragon 801 med fire kerner. Der har været tvivl om, hvorvidt det ville være denne eller MediaTek’s Helio X10-processor, der vil sidde i telefonen, men det bliver altså den samme som i OnePlus One ifølge det lækkede materiale. Til sidst ses det, at OnePlus X - forventeligt - også gemmer på 4G-funktionalitet til hurtige dataforbindelser.

På samme hjemmeside er et endnu tydeligere billede af den mindre OnePlus X afsløret, hvor den ses forfra med et ganske stilrent design, der uomtvisteligt leder tankerne hen på en iPhone eller en smartphone som Oppo R7.

Afsløres i morgen

I morgen finder lanceringen af OnePlus X sted ved en event i London, hvor det er endnu uklart, hvad tid det vil gå løs.

OnePlus skriver blot, at du kan holde dig opdateret på Twitter. Om der rent faktisk bliver livestreamet noget denne gang, eller om den kinesiske virksomhed blot løfter hele sløret i løbet af dagen, vides endnu ikke.

OnePlus X: Foreløbige specifikationer

Dimensioner: 140 x 69 x 6,9 mm
Skærm: 5" Full HD OLED-skærm (1.080 x 1.920 pixels)
Processor: 2 GHz quad-core (Snapdragon 801)
RAM: 3 GB
Lagerplads: 16/32 GB (kan udgives med op til 128 GB med microSD)
Kamera: 13 megapixel med LED-blitz
Batteri: 2.450 mAh
Software: Android 5.1.1 (formentlig med OxygenOS-tilpasning)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies