Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder af Samsung Galaxy Tab S2 dukker op

Nye billeder af Samsung Galaxy Tab S2 dukker op

Samsungs kommende supertablet, Galaxy Tab S2, vises frem på Twitter endnu en gang - nu set fra bagsiden.

I går kunne Twitter-brugeren OnLeaks, som har ramt plet med en lang række produkter de seneste måneder, vise det første billede af Samsungs kommende toptunede Galaxy Tab S2-tablet.

Nu er han på banen igen med intet mindre end to billeder af slagsen, som viser den tynde tablet frem fra to vinkler set bagfra.

Læs også: Første billeder af Samsungs nye toptablet er ude

OnLeaks tilføjer, at der kan forekomme ændringer ved den endelige lancering i forhold til de viste billeder, da det ikke er officielle pressefotos fra Samsung. I stedet er de fra en asiatisk forhandler af tilbehør, der af tipsteren anses som særlig troværdig.

Foruden den 9,7" store skærm på 2048 x 1535 pixels i et 4:3-format, en Exynos octa-core-processor, 3 GB RAM, 32GB lagerplads og et 8 samt 2,1 MP kamera som afsløret ved gårsdagens billede vil tabletten også byde på to stereohøjttalere, der dog sidder nede i bunden uden om Micro USB-porten og tilslutningen af hovedtelefoner.

Læs også: Samsung lancerer "Iron Man"-variant af Galaxy S6 næste måned

De to nye billeder afslører også, at Samsung går all-in på aluminium med Galaxy Tab S2, da metalrammen vist frem i går også dækker hele bagsiden i et yderst stilrent design. Kun kamerasensoren bryder den fuldstændig plane bagside bagpå.

Til sidst fortæller kilden, at dimensionerne på Galaxy Tab S2 lyder på 237,17 x 169,58 mm med en tykkelse på kun mellem 5,5 og 5,9 mm.

Hvornår den spændende supertablet fra Samsung lander i butikshylderne, melder historien endnu intet om. Andre rygter går dog på, at den allerede bliver en realitet næste måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies