Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder: Moto Z får et stort udvalg af bagsider

Nye billeder: Moto Z får et stort udvalg af bagsider

Lenovos kommende Moto Z kan ikke kun udstyres med alverdens moduler på bagsiden, men også bagsidecovers i forskellige materialer, viser nye billeder.

Foto: Facebook.com (MotClub HK)

Lækkede billeder har allerede afsløret ad flere omgange, at Lenovo går helt nye veje med den kommende Moto Z, der skal følge op på Moto X-serien.

Der kan ikke kun påføres nye StyleMods-moduler som et kamera fra Hasselblad og en stereohøjttaler fra JBL, men også covers af forskellige materialer på den utrolig tynde smartphone.

Læs også: Nye billeder af Moto Z og moduler til bagsiden dukker op

Fire nye billeder fra Facebook-siden MotClub HK viser den kommende Moto Z frem med forskellige bagsidecovers, der pludselig får den tynde Moto Z med skarpe kanter til at se helt anderledes ud. Bagsiden får med de nye covers på bløde kurver, så den nu minder meget mere om Moto X-serien.

Motorola - nu Levovo-ejet - udmærkede sig med det såkaldte Moto Maker-værktøj til at tilpasse designet på Moto X-telefonerme helt efter egen smag, og konceptet ser ud til at leve videre i en eller anden grad. Det store udvalg af forskellige bagsider vedbliver i hvert fald, hvor det på billederne kan ses, at du kan vælge mellem hvad der må formodes at være plastik, flere slags træ, læder og nylon.

Læs også: Slut med Motorolas Moto X-serie: Erstattes af Moto Z

Umiddelbart tegner udvalget altså til at blive ganske stort, og der er formentligt flere både moduler og bagsider i vente, når topmodellen lanceres torsdag den 9. juni.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies