Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder og detaljer om Oneplus 7 og 7 Pro er dukket op

Nye billeder og detaljer om Oneplus 7 og 7 Pro er dukket op

En bruger på Twitter har lækket nye oplysninger om den kommende flagskibsserie fra OnePlus. Desuden forlyder det, at de kommende telefoner lanceres den 14. maj.

Foto: OnLeaks

Siden Mobile World Congress tilbage i februar har vi vidst, at OnePlus planlægger en lancering af deres første 5G-telefon i år. OnePlus har også selv udtalt, at den kommende 5G-telefon bliver den første i en helt ny serie.

Læs også: OnePlus 7 Pro er angiveligt dukket op på internettet

Sidenhen er der dukket billeder op af den telefon, der indtil videre har fået navnet, OnePlus 7 Pro. Nu er der også dukket billeder op af den kommende OnePlus 7, sammen med detaljer om både display og kamera i Oneplus 7 og OnePlus 7 Pro.

De nye informationer kommer fra Twitter-profilen, Steve H.McFly, også kendt som OnLeaks. I sit tweet skriver OnLeaks, at den kommende OnePlus 7 vil få et 6,4 tommer flat-display med en dråbeformet notch til frontkameraet. På bagsiden vil telefonen have et dualkamera med en 48MP hovedlinse.

Læs også: OnePlus 7 covers afslører tredobbelt kamera og ingen notch

OnePlus 7 Pro får angiveligt et 6,64 tommer curved, eller buet, display uden notch. På Pro-modellen vil frontkameraet være indbygget i et såkaldt pop-up kamera i toppen af telefonen. På bagsiden vil der være et tredobbelt kamerasetup med en 48MP hovedlinse, en telefotolinse og en ultra-vidvinkellinse.

OnLeaks afslører desuden, at de kommende OnePlus-modeller bliver lanceret under et OnePlus-event den 14. maj.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies