Nye billeder: Sådan ser Samsung Galaxy S10 ud

Designet på den kommende Samsung Galaxy S10 er vidst ikke længere en hemmlighed. Nye billeder afslører designet på både Galaxy S10 og S10+.

Nye billeder: Sådan ser Samsung Galaxy S10 ud

Samsung Galaxy S10 er ikke ligefrem den bedst bevarede hemmelighed. Der er efterhånden lækket alt om de kommende Galaxy S10 modeller fra Samsung, men lækkede designs har indtil nu været tvivlsomme. Allaboutsamsung.de har nu eksklusivt fået fat i billeder af både Galaxy S10 og Galaxy S10+. 

De lækkede billeder minder meget om de renderinger vi tidligere har set, men viser derudover også en lille detalje: et 3,5mm jackstik. Det ser ud til at Galaxy S10 bliver en af de eneste flagskibe tilbage, som stadig har gjort plads til 3,5mm jackstikket.

Her er de lækkede billeder:

Læs også: Største Samsung Galaxy S10+ får vanvittigt prisskilt

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 med et enkelt frontkamera og S10+ med to frontkameraer. Foto: Allaboutsamsung.de
Samsung Galaxy S10
Både Galaxy S10 og S10+ ser ud til at få tre kameraer på bagsiden. Foto: Allaboutsamsung.de
Samsung Galaxy S10
Man kan tydeligt se frontkameraet i det nye Infinity-O display, selvom skærmen er slukket. Foto: Allaboutsamsung.de
Samsung Galaxy S10
3,5mm jackstik i Samsung Galaxy S10. Man kan se på dette billeder, at der er tale om en prototype pga. udskæringerne omkring højtaleren, USB-C indgang og jackstik. Foto: Allaboutsamsung.de
Samsung Galaxy S10
Galaxy S10+ har selvfølgelig også jackstik. Foto: Allaboutsamsung.de
galaxy s10
En af de mange renderinger af Samsung Galaxy S10. Overraskende så tæt det er på ovenstående lækkede billeder.

Vi kan vidst godt regne med, at det er sådan Galaxy S10 kommer til at se ud. Der kommer angiveligt tre modeller af den: en billigere Lite-udgave, en normal S10 og en større og dyrere S10+. 

Hvad synes i om designet?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere til sagen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 22/1/2019 bragte vi nyheden; Største Samsung Galaxy S10+ får vanvittigt prisskiltKlik her for at gå til artiklen.. Læs også seneste nyt om emnet her..