Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye billeder tyder på NFC-chip i den næste iPhone

Nye billeder tyder på NFC-chip i den næste iPhone

Nye lækkede billeder af den formodede næste iPhone, tyder på at enheden får den tidligere omtalte NFC-chip.

Apples mest berygtede produkt, ser nu ud til at have fået lækket endnu en detalje i rækken af rygter omkring den næste iPhone.

- Den Nye iPhone 5 – nu er den her, snart

Denne gang er det et lækket billede der, ifølge techcrunch.com, viser at den næste iPhone skulle få en NFC-chip indbygget.

- Teleselskaberne gør klar til ny iPhone med Nano SIM

Dette vil harmonere godt sammen med Appels tidligere annoncering af Passbook til iOS 6, der gør det muligt at samle alle ens rabatkuponer, billetter, samt bruge applikationen som betalingsmiddel i eksempelvis Starbucks.

Husk på at dette er endnu et ubekræftet rygtet, intet vides med sikkerhed endnu.


Læs også:
- iPhone kunder nemmere mål for falske SMS’er
- Kinesisk iPhone-konkurrent på vej til Europa
- Apple vinder stor retssag over Samsung

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren D 28-08-2012 10:20:53

Den helt store overraskelse ville vel være hvis den næste iPhone IKKE skulle komme med mulighed for NFC ...vi skriver trods alt 2012!

0 0
Tommy 28-08-2012 10:55:24

alt er muligt...

men for NFC(og os forbrugere) er dette et godt tegn da Nokia og Samsung kan smide lige så mange produkter på markedet med NFC de vil, uden at det får den store effekt. Men når Apple gør det, er det lidt som om at så vil dem der laver tilbehør og andet godt, gerne med ind og have en bid af kagen. Jeg tror dette vil gøre vi ser en storm af NFC devices! - Og at NFC's muligheder bliver udnyttet.

Det kræver dog bare at den nye iphone ikke har underlige restriktioner (som ellers er kendetegnet for Apple) da det muligvis vil forøge NFC muligheder, men ikke udforske dem ordentligt da de ekstra ting, så kun vil være til Nokia og Samsung, som ingen åbenbart gider satse på :/

0 0
hellas7 28-08-2012 11:09:51

Er der ingen der gider satse på Nokia og Samsung? Den må du længere ud på landet med.

Uden at være ekspert i NFC kan jeg ikke lige se, hvilke muligheder Apple ikke skulle udnytte - hvis der kommer nfc i den nye iphone vil passbook helt sikkert fungere som betalingsløsning, samt man vil se noget a la Android beam på iphone m.m.

0 0
Søren D 28-08-2012 11:58:53

I store dele af Asien er brugen af NFC til bl.a. betaling noget mere udbredt end her i Europa og ikke mindst USA, der virker til at være et rent u-land i den henseende. Jeg Skal heller ikke kloge mig for meget på NFC, men det ville vel ikke være helt utænkeligt at telefonproducenten i dette tilfælde ville forsøge at begrænse alle betalinger foretaget med NFC til egne lukkede løsninger, så man kunne få en lille bid af hver transaktion?

0 0
Tommy 28-08-2012 12:17:19

Lige præcis, Passbook vil være en begrænsning, da det kun er til én type telefon, og det er der nogle der vil nøjes med (fx Starbuck), samtidig vil Mastercard og WP8 have en anden løsning - oh well, sådan er det jo med ny teknologi.

Hellas7, når jeg siger ingen gider satse på Samsung og Nokia er det ikke fordi jeg er Apple-fan, jeg har haft deres produkter og de er ok, men har pt en Samsung med WP7 og har haft forskellige Nokiaer også.

Men når du ser på tilbehør, hvad er så fællesnævneren? Coverene er lavet til i4, docken passer kun til iphone (ellers skal du have et jack-kabel) osv.

Pt er der kun ganske få NFC produkter på markedet og selvom Nokias 360 afspiller er god, er det jo ikke just noget det storsælger. Lad Apple lave en NFC højtaler ligesom 360 og den vil storsælge fordi det er ihh og åhh så smart også selvom den lyd er lige så forfærdelig som iphones medfølgende in-ears...

For udviklingens skyld er det fint vi har Apple, men det sætter unødige begrænsninger, men tilbehørs-producenterne nærmest kræver Apple skal være en del af det før de gider beskæftige sig med det. Det kan være at Android og WP8s(kommende) succes vil ændre lidt på det, men det vil tage et år eller to...

0 0

Om brug af cookies