Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye detaljer om den kommende iPhone 6c dukker op

Nye detaljer om den kommende iPhone 6c dukker op

Flere oplysninger om den kommende iPhone 6c, som ventes lanceret i april måned, er kommet frem - heriblandt en mulig pris.

Foto: mydrivers.com

Rygterne om en ny iPhone fra Apple intensiveres. Senest er den formodede lanceringsdato afsløret, og nu ligger hjemmesiden My Drivers inde med nye oplysninger, der kan gøre os klogere på den lille iPhone 6c fra Apple.

Det er allerede ganske sikkert, at iPhone 6c i nogen grad bliver baseret på den to år gamle iPhone 5s. Det vil sige en skærm på 4” og en opløsning på 640 x 1.136 pixels, men processoren bliver til gengæld opgraderet til den kraftigste Apple A9, hvor 1 GB RAM også bliver til 2. Begge dele er til at finde i de to seneste iPhones, 6s og 6s Plus.

Læs også: Teleselskab: iPhone 6c på 4" lanceres i april 2016

De nye oplysninger afslører en lidt højere pris end iPhone 5s - nemlig som minimum 4.000 kinesiske yuan svarende til 4.200 kroner. Til sammenligning koster en iPhone 5s ifølge Apple Insider 3.288 yuan, men med den opgraderede indmad, som iPhone 6c ventes at komme med, ville alt andet være underligt.

Den anden nye og interessante oplysning, som hjemmesiden kan afsløre, er en forøgelse af batteriets kapacitet i iPhone 6c i forhold til 5s. Den to år gamle model har en kapacitet på 1.570 mAh, og det vil i den nye iPhone blive skruet 5 % op til 1.642 mAh - ikke alverden, men stadig en fremgang, der er værd at tage med.

Læs også: Rygte: iPhone 6c klar i første halvår af 2016

Til sidst forlyder det også, at produktionen af iPhone 6c vil blive sat i gang i januar måned, hvilket stemmer fint overens med den tidligere oplyste lanceringsdato i april måned og den dertilhørende presseevent måneden forinden.

Tilbage står der blot spørgsmålet om, hvorvidt den kommer til at hedde iPhone 6c eller 7c, da der fortsat er usikkerhed om dette. Ellers kendes de fleste centrale specifikationer (som vist nedenfor), og designet ventes også at tage afsæt i 5s'eren.

iPhone 6c: Foreløbige specifikationer

  • Skærm: 4” LCD (640 x 1.136 pixels)
  • Processor: 64-bit Apple A9 (dual-core)
  • Lagerplads: 2 GB RAM + 16 GB intern lagerplads
  • Kamera: 8 megapixel
  • Batteri: 1.642 mAh
  • Software: iOS 9
  • Farver: Sort, guld og sølv
  • Andet: Touch ID-fingeraftrykslæser

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies