Nye detaljer om kommende iPhone – større skærm

Beta-versionen af iOS 6 bekræfter rygterne om en større skærm og mindre dock-stik på den kommende iPhone.

Nye detaljer om kommende iPhone – større skærm

Udviklere verden rundt boltrer sig netop nu med betaversionen af det kommende styresystem iOS 6, og det bekræfter den kommende iPhone får en opløsning på 640 x 1136 pixels. Det skriver 9to5Mac.

Folkene bag 9to5mac har fundet ud af, at iOS 6 er designet til at kunne skalere op til en fire tommer stor skærm, og den nuværende iPhone-skærm er kun 3,5 tommer. Derfor indikeres det altså, at den kommende iPhone vil få en 4 tommer stor skærm.

– Er det den nye iPhone?

iOS 6 afslører også, ifølge 9to5Mac, at der kommer et 9-pins stik i forhold til det 30-pins stik, som er på de nuværende modeller. Er dette rigtigt betyder det formentlig, at en del iPhone tilbehør bliver ubrugeligt med den nye model.

– Får den nye iPhone kun et 8-pins stik?

Rygterne går på, at den kommende iPhone vil blive præsenteret for offentligheden den 12. september. Apple har dog endnu ikke meldt noget ud officielt.
  

Læs også:
 – Apples Smart Cover bliver måske endnu smartere

den kommende iPhone
Koder i iOS 6 beta skulle bekræfte den kommende iPhone får et 9-pin stik (Foto: 9to5mac.com)
den kommende iphone
Koderne skulle bekræfte den kommende iPhone får et 9-pin stik (Foto: 9to5mac.com)

Redaktionen har mere til historien

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 8/8/2012 fulgte redaktionen op med et indlæg omkring Er dette fronten til den nye iPhone? – Artiklen kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..