Nye farverige headset fra Creative

Farverige nye in-ear headset fra Creative er optimeret til iOS- og Android-produkter.

Nye farverige headset fra Creative

Hvis du gerne vil sætte kulør på tilværelsen eller bare på dine headsets, er der nye produkter fra Creative med stærke pangfarver på markedet.

Creative der blandt andet er kendt for at producere lydkort til computere og højtalere, har sendt to nye produkter på markedet.

Creative MA200 er et in-ear headset, der er optimeret til Android-enheder, men som også fungerer med andre mobile styresystemer. Headsettet kan bruges til at lytte til musik, men fungerer også som håndfrit headset ved samtale via den indbyggede mikrofon.

Creative HS660i2 er ligeledes et in-ear headset, der er specielt målrettet mod iOS-enheder som iPhone og iPad – også dette headset har indbygget mikrofon på ledningen, så headsettet kan anvendes til både samtale og medielytning.

Kilde: Creative

Fortællingen fortsætter

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 25/3/2013 fik historien nyt liv med sagen Jabra Motion – gammeldags headset med god lyd (produkttest)Klik her for den efterfølgende artikel.. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .