Nye fotos: Er dette den kommende iPhone – i metal

Rygterne er mange og uendelige, nyeste skud af billeder er netop dukket op på nettet, samt hævdende specifikationer.

Nye fotos: Er dette den kommende iPhone – i metal

9to5mac.com har fået fingrene i nye billeder, der postulere at de er billeder af den kommende iPhone fra Apple.

Mobilen har et design meget lig det der er på iPhone 4 og 4S, dog er der væsentlige forskelle at se på både den sort og hvide model som der er billeder af.

Mobilen er på samme måde smalt i designet som den tidligere generation iPhone, men den er bestemt blevet højere, hvilket kunne indikere at mobilen har fået større skærm.

En anden væsentlig designændring er materialerne brugt på telefonen, for glasset på bagsiden er nemlig blevet skiftet ud med metal, hvilket kan betyder en forøgelse i vægten på enheden.

Samtidig ser det ud til at den mange årige strømstik i bunden af enheden, er blevet skiftet ud med en ny model. Hvilket kunne tyde på at ejere af Apple produkter, skal stifte bekendtskab med endnu en adapter til samlingen.

iPhone 5 design
Bagsiden af den berygtede næste iPhone

LTE er også på tale som værende til stede i den kommende iPhone, måske vi ser denne mobil til deres årlige WWDC arrangement der snart løber af stablen.

Samtidig mener 9to5mac at billederne indikeret et design, der er klar til at modtage Apples egen micro-SIM teknologi. Simkort der er endnu mindre end dem vi kende i dag.

Hvad er din mening? – Vær velkommen til at give din kommentar til designet og de formodede specifikationer i kommentarfeltet herunder.

Seneste nyt om iPhone

Interessen for tematikken fortsatte. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 24/5/2012 fulgte redaktionen op med en artikel der drejer sig om Google Search version 2.0 til iPhoneKlik her og læs artiklen.. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..