Nye HTC M8 detaljer lækket

Navnet bliver angiveligt HTC One+, software knapper, SD-kort udvidelse og bedre batteri.

Nye HTC M8 detaljer lækket

I går kunne twitter-brugeren Evleaks løfte sløret for nogle at de forventede detaljer om den nye topmodel fra HTC. I dag er det Mike1986 (en populær ROM-udvikler på XDA-Developers der regelmæssigt modtager lækket HTC software), der har yderligere lidt informationer om hvad vi kan forvente – inklusiv det endelige navn.

Efterfølgeren til HTC One har indtil nu kun gået under kodenavnet HTC M8, men det forventes altså at blive HTC One+. Det virker altså mere som en opdatering af den anmelderroste topmodel i stedet for en helt ny og redesignet mobil. Alligevel er der angiveligt nogle ganske pæne opdateringer under motorhjelmen, en Snapdragon 805 processor og hurtigere DDR3 RAM.

Bedre batteri, større skærm og SD kort

Batteriet er nu på 2900 mAh i modsætning til HTC One hvor det var 2300 mAh. Det skulle altså gerne give lidt mere batteritid selv om skærmen også bliver 0,3 tommer større, altså 5 tommer. Det rygtes ligeledes at HTC vil fjerne de kapacitive knapper og erstatte dem med knapper direkte i softwaren.

Et ankepunkt nogle havde med HTC One, var at man ikke kunne udvide hukommelsen med et SD-kort, dette ser også ud til at have ændret sig med HTC One+.

Specifikationer

Følgende er hvad der på nuværende tidspunkt forventes af mobilen:
– 5-tommer full HD (1080p) display med Gorilla Glass 3
– Qualcomm Snapdragon 805 processor
– 2 GB LPDDR3 RAM
– 6 eller 8 MP Ultrapixel kamera
– 2,1 MP front kamera
– 2900 mAh batteri
– Ingen kapacitive knapper
– Android KitKat med HTC Sense 6.0
– Micro-SIM
– NFC
– SD kort udvidelse

Hvis navnet er korrekt synes jeg det klinger en smule uheldigt, det får en til at tænke på HTC One X+ som var en mindre opgradering til HTC One X, det fik i al fald ikke mig til at skifte mobilen ud.
Det ser dog ud til at være lidt flere ændringer i denne iteration, og man kunne måske godt have tænkt sig 3 GB RAM, men nu er det også kun rygter, det endelige produkt samt navn må vi vente lidt med med at stifte bekendtskab med.

Kilde: Phandroid