Nye HTC Sense features afsløret

En ny version af HTC Sense er på vej, og den indeholder flere nye smarte funktioner – samt forbedringer af tidligere features.

Nye HTC Sense features afsløret

Rygterne går på, at HTC snart er klar med en ny version af brugerfladen Sense. Hjemmesiden Pocketnow.com har prøvet en version, der dog endnu ikke var den endelige.

Den nye version hedder Sense 4.0, og der skulle være sket en del siden den nuværende version, Sense 3.5. Det forventes Sense 4.0 kommer på HTC Ville og HTC Edge, som de første.

Brugere kan blandt andet forvente en forbedret visning af widgets og data, ligesom der også er forbedret push-support til mails.

DropBox har en dyb integration i HTC Sense 4.0, hvilket blandt andet betyder du får 50 GB plads gratis første gang du sætter telefonen op.

Du kan også sætte telefonen i et ”Guest Mode”, hvilket gør du kan bestemme hvad andre skal se, hvis de låner din mobiltelefon. Så du kan forhindre at andre får adgang til beskeder, billeder og andre applikationer du vælger, når den sættes i guest mode.

Kamera-applikationen er også blevet forbedret blandt andet med en smart ny feature, som skal forhindre et billede bliver ødelagt af en person blinker. Det gøres ved kameraet tager fem billeder i træk, og vælger det bedste billede automatisk.

Foruden ovenstående kan du få adgang til dine notifikationer fra låseskærmen. Læs nærmere om HTC Sense 4.0 her.