Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye iPhone 6 rygter

Nye iPhone 6 rygter

Hver uge synes at bringe nye rygter omkring den kommende iPhone 6, og den første i det nye år er heller ingen undtagelse

Det sydkoreanske site ’ET News’ har i denne uge bragt rygter - fra kinesiske medier - om, at den kommende iPhone 6, også kaldet ’iPhone Air’, kun skulle blive seks millimeter tyk. Dette er en væsentlig reduktion af tykkelsen, hvis man sammenligner med iPhone 5 og 5S, som begge er 7,6 millimeter tykke.

Kineserne synes også at være informeret om, at telefonen bliver en smule større, lavet af metal og lidt tungere end deres seneste flagskib, iPhone 5S.


Og eftersom det hele stadigvæk kun er rygter, selvom kineserne plejer at være godt informerede, så kan ’ET News’ også oplyse, at Apple arbejder med skærmstørrelser fra 4,7 til 5,7 tommer, i stedet for den sædvanlige på 4 tommer.

Det eneste som måske kan valideres, er frigivelsesdatoen i september, der ifølge koreanerne vil resultere i en prisnedsættelse af iPhone 5S i USA til maj. Dette er så småt begyndt, da Best Buy allerede nu har sænket prisen på 5S.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 07-01-2014 09:43:11

Wow 1,6 mm tyndere.. Big fucking deal.. Den fylder jo stadig det samme i lommen! Altså det er selfølgelig en forbedring, men jeg har godt nok min tvivl til om det betyder noget som helst..

3 13
ihk 08-01-2014 15:41:45

Enig, forstår ikke hvorfor de ikke forbedrer fx. batteritiden i stedet for at gøre den tyndere.

2 2

Om brug af cookies