Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye iPhone- og iPad Pro-varianter afsløres næste måned

Nye iPhone- og iPad Pro-varianter afsløres næste måned

I næste måned afslører Apple iPhone 7 i en ny farve, iPhone SE med mere lagerplads og hele 4 nye iPad Pro-modeller ifølge den japanske blog Macotakara.

Her ses angiveligt iPhone 7 i den nye (PRODUCT)RED™-farve.
Her ses angiveligt iPhone 7 i den nye (PRODUCT)RED™-farve.
Foto: Macotakara.jp

Der er meget at glæde sig til, hvis du er til Apple-produkter. Den altid utroligt velinformerede japanske blog Macotakara afslører nemlig, at der er masser af nyhed i vente ved en ”Apple Special Event”. Den finder sted allerede i næste måned ligesom de foregående år.

Ifølge Macotakaras kilder lancerer Apple blandt andet iPhone 7 og 7 Plus i en ny rød farve - højst sandsynligt den såkaldte (PRODUCT)RED™-farve. Også iPhone SE bliver tilgængelig i en ny variant med 128 GB lagerplads som supplement til de nuværende modeller med 16 og 64 GB lagerplads.

Dette skulle være designet på Apples to kommende kantløse iPad Pro-modeller.
Dette skulle være designet på Apples to kommende kantløse iPad Pro-modeller.
Foto: Macotakara.jp

Hele 4 nye iPad Pro-modeller i vente

De helt store nyheder bliver dog på iPad-området – mere præcist iPad Pro. Her kan du nemlig se frem til hele 4 nye modeller og ikke kun 3, som analytikere fra den britiske bank Barclays kunne berette om tilbage i november måned, og som analytikeren Ming-Chi Kuo for nyligt kunne fortælle.

De to første modeller er ikke så overraskende. Der er tale om to styk iPad Pro 2 på henholdsvis 12,9” og 9,7” ligesom de nuværende udgaver, hvor du kan se frem til en sædvanlig opgradering af mekanikken. På designfronten sker der dog næppe de store nyheder.

Læs også: Apple arbejder på tre nye iPads til foråret

Det gør der til gengæld med de to resterende iPad Pro-modeller, som får skærmstørrelserne 7,9” og 10,5”. Det særlige ved disse to er, at de formentlig bliver Apples to første produkter med en kant-til-kant-skærm som vist på billedet ovenfor. Modsat de øvrige nyheder bliver de to iPad Pro-tablets med de nye skærme først mulige at købe en gang i maj måned, lyder det fra Macotakara.

De nærmere oplysninger om de nye iPad Pro kendes ikke, men det er bestemt ikke usandsynligt, at kant-til-kant-skærmene bliver af OLED-skærmteknologien som forsmag på, hvad der venter i iPhone 8 til efteråret. Det er også værd at bemærke, at Apple siger farvel til home-knappen - noget som også ventes at ske i iPhone 8, og som kom frem for små to uger siden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies