Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye iPhones: Ingen hurtigoplader og jackstik adapter

Nye iPhones: Ingen hurtigoplader og jackstik adapter

Mange af rygterne om Apples nye iPhones holdt stik, men der var dog et par undtagelser. De nye iPhones får ingen hurtigoplader i salgsæsken.

iPhone Xs og Xs Max
iPhone Xs og Xs Max
Foto: Apple

Så har støvet efterhånden lagt sig efter Apples store præsentation i går. Vi fik serveret den største skærm i en iPhone nogensinde, en helt nyt A12 Bionic chip og bedre kameraer og ikke mindst software. Mange af de ting der var blevet rygtet på forhånd, viste sig endnu en gang at holde stik. Og så alligevel ikke helt.

Det var nemlig blevet rygtet, at de nye iPhones ville få en hurtigoplader med i salgsæsken. Ligesom der har været til Android smartphones i flere år efterhånden. Men nej, det ser ud til, at selv iPhone Xs Max med 512GB lager til 12.999 kroner, bliver leveret med Apples klassiske standard  5W oplader. 

De nye modeller understøtter dog hurtigopladning, men det kræver at man investerer i fx en 18W Apple strømadapter. Med Apples hurtigoplader lader batteriet 50 procent på en 30 time.

Læs også: Apple iPhone XS og XS Max: Pris og tilgængelighed

Heller ingen jackstik til Lightning adapter

Der er heller ikke længere en Lightning til 3,5mm jackstik med i salgsæsken længere. Dette gælder for alle disse modeller: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus. Skulle du have brug for en dongle, så koster den originale 79 kroner. Skal du lige have 18W hurtigopladeren med også, så kan det blive en dyr affære.

Læs også: Apple iPhone XS og iPhone XS Max er nu officielle


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies